Пребиха жестоко мъж в Шумен, извършителите са намерени и задържани

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:47 / 11.08.2021
705
На 10 август около 10:15 часа на пешеходната зона на  бул. “Славянски“ в Шумен трима неизвестни нанесли удари с юмруци и крака на 37-годишен местен жител, съобщиха от пресслужбата на полицията в Шумен. След това поели в неизвестна посока. Подаден е сигнал на телефон 112. На място, за изясняване на случая са насочени полицейски служители. Свалени са сведения от потърпевшия, разпитани са свидетели. След преглед в шуменската болница било установено, че след побоя шуменецът е с фрактура на дясното рамо. За извършено престъпление по чл. 129 ал. 1 от НК е образувано досъдебно производство.

Предприети са незабавни действия за изясняване на извършителите на дръзкото деяние. Криминалисти от полицейското управление в Шумен са събрали данни за евентуалните извършители и са предприели действия по установяване на местонахождението им. Около 23:50 часа на 10 август за проверка на ул. “Стефан Караджа“ във Велики Преслав полицейски служители спрели за проверка водач на лек автомобил Мерцедес МЛ 280 със софийска регистрация. Зад волана бил 25-годишен мъж адресно регистриран във Велики Преслав. Тестван бил с дръг тест, който отчел положителна на кокаин проба. Водачът е дал кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в града. За извършено престъпление по чл. 343 Б ал. 3 от НК е образувано досъдебно производство. Малко  по-късно е конвоиран и задържан в полицейския арест в Шумен във връзка с причинена средна телесна повреда в централната част на града. За срок до 24 часа са задържани и другите двама извършители -17-годишен и 32-годишен мъж, двамата от Велики Преслав. Работата по образуваното досъдебно производство продължава под надзор на районната прокуратура в Шумен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Белла Дамянова, НМД: С последователност и приемственост държавата...
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Затворът край Дупница, в който няма да има решетки, ще приеме пър...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).