Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Предизвестие на ужаса! Убитата Милена подозирала, че Стоян я следи и готви нещо
Автор: Георги Кирилов 09:15 / 12.05.2019Коментари (0)2108
©
43-годишният Стоян Зайков, по прякор Чане е издирван за бруталното убийство на бившата си - фризьорката Милена. Пореден ден няма следа от мъжа, а цял Костенец е под полицейска блокада. 

Криминалисти извършиха оглед в къщата на Милена Шишкова. Нейното жилище е луксозно, с дървена облицовка, саксии с цветя. Оставала ѝ само оградата да довърши. Всичко в живота си 38-годишната Милена постигнала сама., Едновременно въртяла фризьорския си салон и погребална агенция. Бившият ѝ мъж бил каменоделец и изработвал паметниците, пише "Телеграф“.

"Изключително всеотдайна жена. На улицата като те види, ще спре с колата до теб, ще свали прозореца да те поздрави. Беше изкарала фризьорски курс при Къци Капанов. Точно преди убийството отказа екскурзия във Франция, защото има балове и беше обещала на местни момичета, че ще им направи прическа“, разказва съседка на Милена. 

Целият град беше потресен от новината за убийството ѝ. Огледът на разследващите е показал, че тя е застреляна с малокалибрен пистолет. Какъв точно не е ясно, защото експертизите още не са готови. Основната версия на полицията е, че престъплението е извършено от ревност. Тази хипотеза се подкрепя и от разпитите на близките на Милена.

Сестра ѝ – Славяна, която живее в Момин проход, разказа, че Стоян я следил. Милена имала подозрение, че е влизал в къщата ѝ, тъй като намира стъпки в банята. Пред къщата наа Славяна вчера също имаше цивилен полицейски пост. Цивилни служители на МВР с препасани пистолети охраняваха къщата ѝ, а жената беше на двора си, потънала в скръб.

"Това ни е последната снимка заедно, красавице моя. Колко много липсващ, как ще живеем без теб, любима моя“. Вероятно сега тя ще поеме грижите за 15-годишния син на фризьорката Стивън. Във фаталния четвъртък момчето било при баща си. "Ти си лягай, аз ще изляза за малко“, казал Стоян вечерта.

Сутринта в къщата нямало никой, при което момчето решило, да отиде в жилището на майка си, Там нямало никой, но ученикът забелязал кръв в кухнята. Обадил се на леля си, която пристигнала от Момин проход и открили тялото на Милена на двора. Ръцете на жената били завързани, а в главата ѝ имало следи от рана от огнестрелно оръжие.



Още по темата: общо новини по темата: 23
05.10.2019 »
21.06.2019 »
06.06.2019 »
02.06.2019 »
31.05.2019 »
23.05.2019 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: