Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Представят съвсем скоро новата песен на Виктория от Варна
Автор: Иван Сотиров 12:55 / 04.06.2020Коментари (0)1231
©
Първата песен и видео клип на варненката Виктория след Евровизия ще бъдат представени на 24 юни. Талантливата певица вече завърши снимките на музикалното видео към "alright." и се готви за премиерата на новия си сингъл. Песента е създадена по време на музикалните лагери за Евровизия в София през януари. Премиерата на "alright." ще се случи в официалния YouTube канал на Виктория и внейния Spotify.  

Виктория споделя за своя нов проект: "Песента беше създадена по време на музикалния лагер за Евровизия в София през януари. Вдъхновихме се за нея в момент, в който всички бяхме много изморени и искахме просто да се разтоварим. Написахме я на един дъх и в нея определено може да се открие едно емоционално облекчение. Нямах търпение да я завърша и в крайна сметка се радвам, че това ще е първият ми проект след Евровизия!“

Музикалното видео на "Alright" е заснето в Бургас и Приморско, с подкрепата на двете общини. Част от снимките се провеждат и в новата многофункционална зала "Арена Бургас", която трябва да бъде завършена тази година.

Кметът на Бургас Димитър Николов: "Бургас е град на изкуството и притежава артистичен дух. Той е утвърден център на българската музикална сцена и вдъхновява българските артисти да създават проекти на европейско и световно ниво. Благодарим на Виктория и екипа ѝ, че избраха нашия град за място, където да реализират новия си проект и вярваме в българския успех на Евровизия 2021."

Кметът на Приморско Димитър Германов също изрази подкрепата си за проекта и певицата: "Радваме се, че красивите плажовете на Приморско са част от снимките на новия клип на Виктория. Като международно признат артист тя ще помогне за популяризирането на нашето Черноморие.“

Песента на Виктория на Евровизия 2020“Tears Getting Sober" се превърна в един от големите хитове от отмененото издание на Евровизия 2020. Тя влезе в дигитални музикални класации на Великобритания, Нидерландия, Исландия, Норвегия, Германия, Кипър, Дания, Швейцария, Белгия, Австрия, Швеция и Австралия. Българската певица беше големият фаворит за победата на конкурса преди той да бъде отменен.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: