Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Предстои напрегнат ден за представителите на няколко зодии
Автор: Екип Varna24.bg 08:46 / 27.03.2020Коментари (0)1119
©
Дневен хороскоп за 27.03, петък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Въоръжете се с такт и проявете разбиране към трудностите, които срещат вашите колеги. Ако ви помолят им помогнете без да вредите на вашите задължения. Нежеланието ви да проявите разбиране към предложението на колегите си да промените начинът си на работа вреди на отношенията ви. Вечерта прекарайте сред семейството си в тихи и приятни разговори. Празник е. Чувствата ви са споделени. Склонни сте да се впуснете в сексуална връзка с непознати партньори, само защото са погалили егото ви, мили неомъжени жени.

ТЕЛЕЦ

 

Предстои ви пътуване. Използвайте този ден и се подгответе за него така, че да не се налага да ви заместват вашите колеги. След това ще сте принудени да се натоварите с техните задължения, включително и с неприятните. Без особени усилия ще се справите с основните си задачи на работното си място пред да тръгнете на път. Не се отказвайте от приятните романтични мигове, които са ви подготвили любимите ви хора. Подарете им цялата си обич. Сексът ще ви достави взаимна наслада. За да сте спокойни, изключете телефоните си и се отдайте на чувствата си.

БЛИЗНАЦИ

Успехът си гарантирате, ако в този ден сменяте тактиката си според обстоятелствата. От значение е да съумеете да извлечете най-важната информация, която да ви е полезна в следващите дни. Изпълнявайте преките си задължения. Имате възможност да разговаряте с хора, които са извор на нови важни за вас знания. Не уговаряйте романтични срещи. Посетете ваши близки или ги поканете на обяд. Можете да срещнете подходящия партньор и да си гарантирате щастливи години съвместен живот. Сексуалните удоволствия са добра възможност да докажете отново чувствата си.

РАК

Не позволявайте лошото настроение на вашите колеги да завладее и вас. Задълбочете се в задълженията си и не обръщайте внимание да техните разправии. Контролирайте емоцията, за да не предизвикате проблеми в отношенията, които блокират нормалната ви и спокойна работа. Компромисите в любовта са във ваша вреда. Ако чувствата ви са охладнели, по-добре потърсете ново интимно партньорство. Не се колебайте да откажете сексуален контакт на половинката си, ако сте сигурни в предстоящата раздяла, за да си спестите опити за ново сближаване.

ЛЪВ

Деловите срещи са успешни. Заемете със задача, която ви донесе добри приходи. Завистта на ваши роднини не е причина да давате заеми, които няма да ви върнат. Въпреки опитите да ви изнудят, бъдете отговорни както към финансите си, така и към задълженията си. Обземат ви чувства, за които до скоро не сте подозирали. Тази е причината за изневяра, която ще ви създаде проблеми. Сексуалните ви контакти не трябва да свързани с изневяра, защото след време ще съжалявате, че сте затръшнали вратата към стабилните си интимни отношения.

ДЕВА

Каквито и планове да имате, не се ядосвайте ако се провалят, а отхвърлете служебните си задачи, за да избегнете безпочвените упреци на ваши провалили се колеги. Отложете деловите срещи и разговори с ръководството. Ще си спестите обтягане на отношенията, заради различие в мненията. През целия ден бъдете сред семейството си. Трудностите в семейните отношения са предизвикани от поредните интриги от ваши съседи, които искат да съсипят брака ви. Вечерта се усамотете с любимите си хора и се отдайте на чувствата си. Сексът ще ви помогне да забравите за проблемите си.

ВЕЗНИ

Лекото неразположение сутринта се дължи на предстоящите сериозни задачи, които са ви възложили и за които няма как да получите странична помощ, особено ако се налага да работите по тях няколко дни. Ще се справите и сами, но успехът ще бъде с вас, ако все пак помолите за помощ колеги, на които можете да се доверите. В личните ви отношения цари хаос, заради невъзможността ви в този ден да сте верни на партньора си. Не се надявайте на сексуални мигове тази вечер, защото сами сте допуснали ревността да отдалечи любимия ви.

СКОРПИОН

Начинанията ви носят успех, но изискват да сте предпазливи, ако са свързани с по-големи от планираните разходи. Не се доверявайте на странични съвети. Стабилизирайте постигнатото в изминалите дни от началото на месеца, но внимавайте, защото не е изключено да бъдете подведени с погрешна информация. Интимните ви отношения са нестабилни, скъпи жени. Пазете се от разочарование и пълен разрив в отношенията с новия си интимен партньор. Ако не сте уверени в чувствата си, не се поддавайте на желанието за сексуални наслади, защото рискувате да си създадете проблеми.

СТРЕЛЕЦ

Склонността ви към компромиси в отношенията ще ви помогне да избегнете конфликтите. Начинанията са успешни. Имате подкрепата на вашите колеги. Отношението им към вас ви изпълва с нови сили. Ръководството ще приеме добре новите ви предложения. Не допускайте груби грешки. Вечерта ще изживеете поредните приятни романтични мигове с любимия си. Някои от вас ще се разочароват, че чувствата им не са споделени. Не бързайте да се отдавате на сексуални изживявания със случайни или малко познати партньори.

КОЗИРОГ

За да успявате на работното място не бъдете прибързани и не се опитвайте да изпреварите времето в този ден. Не надценявайте силите си, за да се справите със задълженията си без да се налага странична помощ. Не бягайте от отговорност, за да не си навредите. Отхвърлете задачите, които сте планирали за деня. Щастливи сте от новината, че сте обичани, въпреки че го подозирахте, но не бяхте сигурни. Съвсем скоро и сами ще се уверите в този факт. Вечерта ще сте най-щастливите хора на този свят и с право ще се отдадете на сексуални удоволствия. Не изневерявайте!

ВОДОЛЕЙ

Постиженията ви са главозамайващи и ударите от ваши завистливи колеги също няма да са малко. Не се притеснявайте. Такава е цената на успеха. Предпазвайте се от негативно влияние. Очаквайте приходи, които ще ви осигурят спокойствието за следващите няколко седмици и в същото време ще ви възвърнат самочувствието. Не пропускайте среща с голямата любов, която ще ви издигне на гребена на вълната на неземно щастие и хармония. Няма да ви липсва романтична среща, последвана от желани и незабравими сексуални удоволствия.

РИБИ

Опитите ви да се справите с повече от планираните задачи няма да ви донесат успех. Най-много да се преуморите. Вечерта ще се приберете с лошо настроение. Не очаквайте финансови постъпления. Пазете се от действията на недоброжелатели, които се опитват да ви изземат функциите на работното място. Доверявайте се на своята интуиция. Вечерта организирайте семейно празненство, което ще ви възвърне доброто настроение. Постарайте се да сте мили с любимия си. След като изпратите гостите си и останете сами с любимите си хора, се отдайте на незабравими сексуални удоволствия.

 

  

  

  




Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: