Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Предстои тежка раздяла за представителите на една зодия
Автор: Екип Varna24.bg 08:59 / 25.03.2020Коментари (0)1110
©
Дневен хороскоп за 25.03, сряда, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Замете се ако имате желание да отделите време, с поредния научен проект, който сте готови да разработите. Проявете разбиране и се съгласете с вашите колеги и в обща полза променете начинът си на работа. Въпреки, че несериозното поведение на хора около вас може да затрудни работата ви, съхранете спокойствието си и доброто си настроение. След края на работния ден, прибирайки се у дома, очаквайте сцени на ревност. Причината е вашето поведение, дало повод за съмнения в чувствата ви. Отново сте лишени от възможността да изживеете сексуални удоволствия, но сте си виновни сами.

ТЕЛЕЦ

В този ден ще научите, че финансовите операции в които сте се включили не са съвсем почтени и крият риск, но няма връщане назад. Предстоят ви промени на работното място. От вас зависи да ги превърнете в успех. Не е желателно да пътувате, за да не изостанете със служебните си задачи. Имате възможност да сте с близките си и да им докажете чувствата си. Не оставяйте без внимание любимия си. Не му отказвайте сексуалните изживявания, естествено ако и вие изпитвате сексуално желание. Не проявявайте чувствителността си.

БЛИЗНАЦИ

Предпазливо преценете вашите нови познати и не допускайте да се възползват от знанията ви. Търговците имат възможност да реализират отлични печалби. Запазете по-голямата част от спечелените пари, защото може да ви предложат неочаквано добри възможности за инвестиция. Днес можете да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас. Няма смисъл да ги прикривате, ако искате да разберете дали са споделени. След романтичната вечеря се отдайте на желани сексуални удоволствия, но не и ако все още не сте опознали партньора си.

РАК

Денят ви поднася интересни срещи и положителни емоции, ако не сте прекалено доверчиви и готови да споделяте плановете си. Имате възможност да приключите бързо задачите си и да пътувате. Не бягайте от отговорност и не отменяйте присъствието си на работното място, само защото искате да си почивате. Не се опитвайте да си купувате любов, защото не след дълго ще се почувствате нещастни, ако сте се влюбили истински и ви отблъснат. Не винаги сексът е начин да се домогнете до чувствата на някого. Не разчитайте, че неочакваната бременност ще ви обвърже за цял живот.

ЛЪВ

На работното място правите впечатление с активността си, която ще ви помогне да се справите със задачите си. Вашите идеи ще получат подкрепа. Денят е благоприятен за активни действия от ваша страна и за взимане на важни професионални решения. Успехът е с вас. Не се опитвайте, нетипично за вас, да налагате на любимия си правила на поведение и не ревнувайте, особено ако сте чули клюки, но без покритие. Ще се разделите неочаквано и болезнено, без значение дали сте семейни или не сте сключили брак и ще страдате по ваша вина.

ДЕВА

Не поставяйте ново начало, а ако сте на работа завършете започнатите задачи, за да не търпите загуби. Не пътувайте, за да избегнете проблемите, които си създавате сами. Бъдете инициативни и не пропускайте да разширите деловите си познанства, като не отказвате светското събитие, на което сте поканени. В семейството създайте хармония и разбирателство. Не наранявайте любимия си с непрекъснатите си претенции. За да се чувствате добре в леглото и сексът да ви достави наслада, трябва да сте готови за него и двамата.

ВЕЗНИ

Очакват ви недоразумения от сутринта. Тръгнат ли от семейството,

ще продължат и ако отидете на работното си място. Бъдете бдителни, вслушвайте се в разговорите между вашите колеги и се задълбочете в задачите си. Успехът няма да ви изостави. Не бягайте от отговорност, ако сте давали обещания, за да не си навредите. Няма как да сте щастливи, след като сте на път да се разделите с любимия си, скъпи дами, при това заради заетостта ви, вашите капризи и ревността ви. Прекалили сте и той отказва да ви прости непрекъснатите отсъствия от дома.

СКОРПИОН

Допълнителни приходи от вече завършена работа ще ви възвърнат спокойствието, което загубихте Завършете всичките си делови задачи. Не губете времето си в безполезни разговори с ваши колеги. Следобед разрешавате важни делови проблеми, които вашите колеги отказваха да споделят, за да не се изложат. Може да обявите годежа си и да сключите брак в този ден. След работа ви се иска да се отдадете на романтични срещи, но чувствате, че не сте уверени в силата на любовта си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили.

СТРЕЛЕЦ

Отношенията с вашите колеги са отлични. Не обръщайте внимание на незначителните служебни неприятности и спорове, които са обичай част от вашето ежедневие. Ще ги изгладите. Добре обмислете новите предложения, поднесени ви в този ден, преди да вземете правилното решение. Материалното ви положение ще се подобри. Може и да сте преуморени, но не пропускайте да зарадвате с вниманието си вашия любим и да се отдадете на чувствата си. Сексуалните удоволствия ви зареждат с желание за живот, но в този ден ще са още по-незабравими.

КОЗИРОГ

Емоцията, която ви владее ви пречи да чуете думите на околните, а за отправената критика, не говорим, дори и да ви носи полза. Преценявайте думите си преди да ги изречете. Въпреки че закъснението на ваши колеги може да затрудни работата ви, ако сте дежурни през целия ден и през нощта запазете спокойствие. Следобед се пазете от интриги или клюкари, които искат да докажат, че мамите интимния си партньор. Вечерта си създайте романтична обстановка, поговорете откровено за случилото се и се отдайте на сексуални изживявания.

ВОДОЛЕЙ

На вашето работно място бъдете отговорни към задълженията си. Ако се занимавате с политика, днес можете да си извоювате уважението на хората със спазени от вас обещания. Бъдете разумни и обмисляйте действията си. Пазете се от запознанства, ако са свързани с професионалните ви цели. Възможни са проблеми в семейството и сцени на ревност. Партньорът ви е извън себе си, заради вашето поведение и отсъствие. Романтичната вечеря и изненадващ подарък може и да ви сдобрят след разправията и да завършат с интимни удоволствия.

РИБИ

Въпреки трудностите ще си възвърнете увереността в успеха на работното място и осъществяването на идеите ви, ако разчитате на себе си, защото вашите колеги този път няма да ви подадат ръка. Справяте се със служебните си задачи. Проявете такт и изслушвайте мнението на околните, дори и ако не сте съгласни с него. Въпреки трудностите в семейството сте чаровни и привлекателни. На несемейните жени Съдбата за пореден път поднася шанс за романтично запознанство, но не ги съветвам да бързат със сексуалните удоволствия, докато не се опознаят.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: