Предупреждение за цялата страна е в сила за днес

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:59 / 02.12.2016
662
Предупреждение за силни ветрове е в сила за цялата страна за днес, 2 декември. Синоптиците съобщават, че ще духа умерен и силен западен вятър с пориви до 25-27 м/сек.

Днес облачността ще е значителна, но към края на деня ще започне да намалява. Ще бъде ветровито, с умерен и временно силен запад-северозападен вятър. Максимални температури между 6 и 11°. Атмосферното налягане е по-ниско от средното за декември - ще продължи бавно да се понижава.

В планините ще духа бурен, по билата и ураганен северозападен вятър Облачността ще е променлива, но само по най-високите върхове ще превали слаб сняг. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 3°, на 2000 метра - около минус 3°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, без валежи. Ще духа умерен и силен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 7° - 9°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Meteo Balkans: Идват нови валежи. Има риск от наводнения, това мо...
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Рибарите по морето са много притеснени
Д-р Аспарух Илиев от Берн: Спрете с целуването на бебето и струпв...
Студентски стол в голям наш град стана хит: Предлага салата за 1,...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).