Прекъснаха представление в Банско заради взривове и дим

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (0)
10:29 / 11.06.2019
990
Прекъснаха представление в Банско заради инцидент. Ето какво заявиха за станалото от Община Банско:

Любимите актьори на България - Георги Мамалев ,Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, ще помнят дълго гостуването си в Банско. Несъмнено и публиката в залата ще пази спомен от тяхната буквално взривяваща игра. Второто представление от афиша на Летните театрални празници "На публиката-с любов" премина през "огън и вода", както каза самият Мамалев.

Малко след началото, "Майсторите на комедията" евакуираха всички присъстващи, заради задушаващ дим в салона. Първия взрив, който се чу зад сцената, беше майсторски отигран от Мамалев, но вторият предизвика неговото истинско безпокойство и представлението бе прекъснато с принудителен антракт. Публиката търпеливо изчака продължението и когато до един се върна обратно в залата, награди актьорския състав с бурни аплодисменти. Танци, песни и огромна доза забавление подари неповторимото трио на банскалии. Текстът сякаш бе писан специално за това гостуване, а приятелската атмосфера между актьори и публика, се усещаше във всяка минута. Камен и Тончо няколко пъти изказаха впечатленията си от бързата реакция на трите институции - полиция, пожарна и бърза помощ, които останаха "на пост" до напускането на последния човек в салона. 

"Това е рискът на живото предаване", с усмивка каза Воденичаров и припомни на всеослушание подобна история от варненско турне.

Явно, с енергията, която не пестят и "високото напрежение" от смях, което предизвикват, "Майсторите на комедията " са способни да разпалват пожари от всеотдайна обич към своята публика. Ще ги чакаме отново!

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет
Плугчиева: Има партиен асансьор, много е опасно
Любо Ганев: Хазартните компании подпомагат почти всеки спорт, тря...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).