През юни ни очакват температури до 35 градуса

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
11:11 / 02.06.2011
3190
Юни ще зарадва ранните отпускари с високи за това време на годината температури. Очаква се на места те да достигнат до 35 градуса. Ще има обаче и хладни дни, като според синоптичните прогнози термометрите ще показват между 10 и 15 градуса, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология към БАН.

Времето ще остане променливо до средата на месеца. Синоптиците предупреждават да не излизаме без чадъри до 20-и, тъй като следобедите дотогава се очертават дъждовни. След това тенденцията ще е към постепенното намаляване на динамиката на атмосферата и се очакват повече спокойни дни, без валежи и без резки промени на времето. Това никак няма да попречи на летовниците да се радват на слънчевите лъчи, тъй като преди пладне времето ще е идеално за плаж. Синоптиците прогнозират, че по Черноморието ще преобладава слънчевото време.

Източник: в. "Монитор"


Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Изборите в чужбина: Къде сънародниците ни ще гласуват първи
Тежък инцидент с дете в Плевенския театър
Калин Стоянов: До момента в структурите на МВР са получени 388 си...
Сигнал за взривно устройство на Летище София
52-годишен мъж е задържан за убийство във вилната зона на Стара З...
17-годишните с книжка у нас, но и с редица рестрикции


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).