Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Президентът коментира оставките и новите назначения в Правителството
Автор: Екип Varna24.bg 12:58 / 24.07.2020Коментари (18)1290
©
"Искам да спомена, че всички виждате, че България се събуди. Това заяви президентът Румен Радев от Велико Търново в първи коментар за правителствените промени. Президентът и военният министър Красимир Каракачанов са тук за производството в първи офицерски чин на курсантите от новия випуск на военното училище. Държавният глава цитира в коментара си народния поет Иван Вазов: 

"И в няколко дена тайно и полека народът порасте на няколко века!" "Мисля, че преживяваме пречистване, защото след години на лъжи и унижение, българите са готови да изричат истината с кураж и достойнство. Изходът е един - оставка на правителството, на главния прокурор и предсрочни избори", смята Радев.

Рокадите в кабинета са опит за печелене на време според Румен Радев.  "Най-страшно е, когато няма доверие в управлението", каза той.  Той не пожела да коментира съобщението на ДАНС, че Пламен Уузнов е искал достъп до класифицирана информация. 

"Трябва така да направим, че да имаме управление, чиито основен приоритет да бъде сигурността и благоденствието на българския народ, а не интересите на бизнес кръгове", каза той.  "Вземам страната на хората и искам да видя управление, което да налага и да е пример за спазване на Конституцията, а не да я погазва. То трябва да ни интегрира в Европа, а не да ни отдалечава от нея", каза той.



Още по темата: общо новини по темата: 220
20.11.2023 »
08.11.2023 »
06.02.2023 »
30.12.2021 »
10.05.2021 »
11.02.2021 »
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
РАДЕВ ВИЕ НЯМАТЕ ЛИ ПРЕЗИДЕНТСТВО ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С НЕГО-А СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ТОВА ЗА КОЕТО НЯМАТЕ ПЪЛНОМОЩИЯ НИТО ПРАВО
0
 
 
Всички сте един дол червени дренки, комуняги долни! 30 години чакаме възпитаници на комунисти да ни научат на демокрация! Всички трябва да изчезнете от политическата сцена и да оставите младите, кадърни и образовани хора да управляват държавата! Вие се провалихте многократно! Бойко, Пеевски, Доган, Радев, Нинова....всичките сте от една и съща гнусна комунистическа порода! Иначе е прав тоя, че трябва оставка на правителството, Гешев и избори! Само, че ТИ, марионетке, няма да ги спечелиш! Нито мръсната ти партия! България трябва да бъде управлявана от хора, които нямат нищо общо с БКП и ДС по никакъв начин! 30 години ни управляват бивши членове на БКП и бивши агенти от ДС! Те създадоха мутрите, те приватизираха всички големи комбинати! Те създадоха хора, като Черепа! Те раздаваха куфарчета през 1990 г. на знайни и незнайни нещастници, които сега ми се водят олигарси и живеят охолно с НАШИТЕ пари! Те създадоха държава, която НЕ РАБОТИ! Нито една държавна система не работи правилно, а всички ние плащаме с труда и времето си за да може разни нацупени лелки да ни гледат лошо по гишетата на НАП и НОИ, например. Да се редим на безброй опашки, да ни въртят от гише на гише, от кабинет на кабинет. Те направиха така, че да те е страх да идеш в болница за обикновен преглед, какво остава по нужда! Те направиха така, че съдебната система да обслужва интересите на техните си и да елиминира чуждите! Не знам Европа как ни търпи още и не са ни изхвърлили от ЕС с толкова много окрадени европейски субсидии, всеки месец ЕК ни нарежда в Топ3 на най-корумпираните държави! Те направиха така, че полицията не само не всява респект и доверие, ами "полицай" в България е нарицателно на глупав човек, който може винаги да ти съсипе живота с ченгеджийски прийоми, незачитайки правата на хората и законите, които уж трябва да налагат! Тази държава трябва да бъде променена радикално от най-високото до най-ниското ниво и това няма как да се случи от вас, комуняги! Това може да се случи само от младото поколение, което за разлика от вас има капацитета да го направи! Вън всички от политиката, закривайте си гнусните партии ГЕРБ, ДПС, БСП и т.н. и оставете България намира! Налапахте се достатъчно за да си живеете скапаните животи безгрижно, имайте поне малко чест и достойнство (колкото и непознати качества да са това за комуниста) и се РАЗКАРАЙТЕ! ВСИЧКИТЕ!
+3
 
 
Народа когато вика Оставка, това се отнася и за теб, шапкарю, още ли не си разбрал?
+1
 
 
Най-големия некадърник който сме имали за президент.Преди смятах че Плевнелиев е бил зле,ама тоя го отвя по генералски
+2
 
 
Ще кара-лара и тоя колко ще искара не се знае
+4
 
 
Трябва да идем пред президентството и да изметем метежника, а юмрука да му го наврем отзад.
+3
 
 
София е 2 мил. души ,на протеста има не повече от 2хил което е 0.1% в цяла България са не повече от 2-3 хиляди или общо 5-6хил. ама МНООООГО закръглено което е по малко от 0,1% за ЦЯЛА България !Какъв народ какво събуждане говорим за шепа младежи които си запълват отпуската като пият бира по кръстовищата и се правят на Чегевара,другата половина членове на ДБ и част от платени боклуци на божков???Мунчо сееш ветрове ще жънеш бури ,не се мъчи да прикриваш зулумите си като се криеш зад народа и протестите !Съветниците ти са до ушите в киреча ,а като гледам как подксачаш с бяла риза и с вдигнато юмруче ми е ясна работата ,и ти си в кюпа!ГЛЕДАЙ ДА НЕ ЯДОСАШ МИЛИОНИТЕ НА КОИТО ИМ ПИСНА ОТ ЦИРКОВЕ ТЕ ТИ ,ЧЕ ТОГАВА ЩЕ ВИДИ КАК СЕ ПРОБУЖДА ОБЩЕСТВОТО!
+4
 
 
АБЕ МУХЛЬО,ЗА КАКВО ДОВЕРИЕ ГОВОРИШ,КОГАТО РАЗДЕЛЯШ НАРОДА ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ.МНОГО ИМАШ ДА СЕ УЧИШ ОЩЕ.НЯМА КАКВО ДА КАЖЕШ,А ЦИТИРАШ ДУМИ НА ВЕЛИКИЯ ИВАН ВАЗОВ.ЮМРУКА РУМЕН .РАДЕВ ТИ СИ ПОЗОР ЗА България.АЗ ИСКАМ ТВОЯТА ОСТАВКА И ЮМРУКА Е ЗА ТЕБ,ЧЕРВЕНА ПОДЛОГА.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: