Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Признания и успехи за представителите на една зодия днес
Автор: Екип Varna24.bg 09:12 / 04.03.2020Коментари (0)1031
©
Дневен хороскоп за сряда, 4-ти март, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН


Преценили сте, че имате възможност да поставите началото на нов бизнес. Днес е във ваша полза да обсъдите решението си с вашите адвокати на работен обяд и да подготвите необходимите документи. На всяка цена е добре да разбере кой сред новите ви делови партньори ще ви предаде в близко бъдеще. Доверявайте се на интуицията си. Не пренасяйте лошото си настроение в семейството или при среща с интимния партньор, за да не съсипете хармонията в отношенията си. Проблемите в сексуално отношение се дължат на липсата на самочувствие в този ден, заради самовнушението, че не сте достатъчно привлекателни.

ТЕЛЕЦ

Днес сте самоуверени и сте си поставили върхова цел, която е реална и постижима и го знаете отлично. Наясно сте защо въпреки настойчивите молби избягвате безполезните запознанства. Постъпките ви са основани на убеденост в собствената ви правота. Ако се налага да проведете делови разговор го уговорете за следобед. Семейните жени да очакват приятни романтични изживявания, особено ако са се прибрали навреме у дома. Несемейните могат да срещнат своята голяма любов и да бъде щастливи. Ако сте семейни сексът ще ви зареди със сили.

БЛИЗНАЦИ

В този ден е във ваша полза вечерта да си почивате, но ако работите избегнете начинанията и се задълбочете в преките си служебни задължения. Усилията ви ще донесат очакваните успехи в следващите дни. Предпазвайте се от неподходящи запознанства. Общуването със специалисти във вашата професионална област ви носи полза. Създайте добра работна обстановка. Не допускайте проблеми в семейството си. Очертава се възможността за краткотрайно увлечение. Любовта на интимния ви партньор със сигурност ще ви зареди с нови сили. Не пренебрегвайте сексуалните си изживявания, заради липсата на хармония в отношенията ви.

РАК

От сутринта този ден изисква от вас да се заредите с такт и търпение, въпреки че не ви е лесно. За да постигнете целите си, не си губете време на работното място с безсмислени занимания. Предпазвайте се от използвачи, които отдавна се стремят да ви навредят. Не е изключено да се поддадете на измамници и да инвестирате неправилно парите си. Обсебени сте от мисълта за любимите си хора и искате час по-скоро да бъдете с тях. Вечерта ви очакват незабравими интимни мигове. Сексуалните удоволствия са естествен край на приятните вечерни часове. Бъдете нежни и се отдайте на чувствата си.

ЛЪВ

Деловите срещи са успешни, въпреки че сте напрегнати. Работете без да спорите заядливо с околните и променете отношението си към вашите подчинени, ако имате свой бизнес, за да спечелите уважението им. Днес сте неуверени и неспокойни, въпреки че успехът е с вас. Не проявявайте прекалена доверчивост и бъдете сдържани в общуването. Възможно е новите запознанства в личен план да прераснат в дълготрайна връзка. Ако сте семейни се пазете от изневяра, мили жени. Не сте единствените, които се отдават на сексуални изживявания със случайни партньори, но днес те ви гарантират инфекции и болести.

ДЕВА

Щастливи сте в личния живот, горди сте със семейството си, но в този ден, вместо да си почивате, сте готови да се докажете като добри професионалисти. Допълнителните задачи ви носят отлични приходи. Проведете деловите срещи и разговорите с вашите колеги, но разчитайте на себе си и на знанията си. Появата на бивши ухажьори ще ви създаде проблеми. Самотните ще се радват на романтична среща. Няма да постигнете нищо, ако решите да сте агресивни по време на секса с любимия си, особено ако не сте семейни.

ВЕЗНИ

Не се надявайте на впечатляващи професионални успехи, ако повечето от вашите колеги са си взели почивка, а вие също е добре да се отдадете на отмора и развлечения. Днешният ден е подвластен на спокойствието, рутината, компромисите и разбирателството. Не се занимавайте с търговия, дори и ако това е ваша основна дейност и препитание. Партньорските отношения с представителите на противоположния пол ще са успешни и ще ви донесат взаимно удовлетворение. Несемейните жени ще изживеят незабравими романтични мигове, със своите любими.

СКОРПИОН

В днешния ден имате възможност да осъществите планираните срещи, но бъдете внимателни и не пропускайте нито една подробност при провеждане на разговорите с вашите партньори. От вас зависи да успявате. Очаквате да жънете резултатите от труда си, а те са впечатляващо добри. Ще пожънете и нечия завист, която трудно ще преглътнете. Днес е добре несемейните жени да се замислят за създаване на семейство, да не отказват покани за развлечения и да се огледат за подходящия партньор. Семейните жени да се отдадат на интимни мигове и сексуални преживявания.

СТРЕЛЕЦ

Избрали сте и този да работите активно. Ще спечелите от приключването на задачи, които вече сте преполовили. Завършете ги днес. Общувате с неподозирана лекота и печелите съмишленици за новите си проекти. Признанието и успехът ви са гарантирани, ако не се захващате със задачи, които не можете да свършите. Справяте се със задълженията си с упорство. Вечерта се пригответе за приятни романтични изживявания, които очаквате с нетърпение. Любовта на партньорите ви липсва, затова се постарайте да си възвърнете хармонията както в чувствата, така и в секса и то още днес.

КОЗИРОГ

Денят ви е уморителен, а вие сте унили. Заредете се със самочувствие, което ще ви е необходимо, особено ако без причина се чувствате отпаднали и депресирани. Товарът на работното място може да ви се стори непосилен. Няма да липсват и делови предложения. Не се ядосвайте и си наложете търпение, ако зависите от колегите си или подчинените си, а те забавят работата ви. Несемейните жени са пред своя звезден миг на среща с любовта. Очаква ви ново любовно увлечение. Сексът ще ви достави удоволствие, ако чувствата ви са споделени. Ще изживеете незабравими интимни мигове с партньор Скорпион.

ВОДОЛЕЙ

Очаква ви тежък и напрегнат ден, защото ще се наложи да се справите с финансови проблеми, породени и от ретроградния Меркурий. На работното място сте във върховата си форма и нямате причина за съмнения във вашия успех. Тези от вас, които се занимават с бизнес да не превръщат материалните си стремежи в самоцел, защото може неочаквано да се провалят. По-добре не инвестирайте. Време е да се вгледате в себе си и да осъзнаете какви чувства изпитвате. Ако не сте семейни жени и целта ви е съвместно бъдеще без чувства, няма да сте щастливи. Семейните и влюбени в своите брачни половинки ги очакват романтични мигове и сексуални удоволствия.

РИБИ

Днешният ден ви позволява да преговаряте, да дадете съгласие за разумни инвестиции, за които сте направили проверките си и сте сигурни, че няма да претърпите загуби по времето на ретроградния Меркурий. Сключените договори са печеливши. Бъдете естествени и не подражавайте на никого, ако искате новите ви делови партньори да ви се доверят. Не изневерявайте на партньора си, само защото сте се усъмнили в неговата вярност. Сами ще предизвикате реакция, която няма да ви хареса и ще ви отдалечи. Не разчитайте на хармонични сексуални отношения, заради вашето поведение, което е раздразнило интимния ви партньор.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: