Продукти от тази вендинг машина стреснаха мъж. Той сигнализира веднага за нарушение

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
08:57 / 30.07.2023
974
Читател на Plovdiv24.bg сигнализира за проблем с вендинг машина, която предлага стоки с изтекъл срок на годност. Ето какво написа пловдивчанинът на редакционната ни поща:

Здравейте, искам да Ви покажа един абсурд. Вендинг машина, заредена със стока с изтекъл срок и не говорим за ден, два или седмица! 

Машината се намира на гърба на къща на улица "Марин Дринов" 26 (до две детски площадки и едно баскетболно игрище). Машината се ползва предимно от родители с деца и спортуващи тинейджъри. При закупуването на пакет солети, ни прави впечатление задраскания срок на годност с маркер (който не се усетих предварително да снимам, но пак си личи).

С помощта на малко лакочистител маркерът падна. Това е меко казано потресаващо. В близост има едно магазинче, което една баба поддържа, главно със зеленчуци - тоест наистина това е основният източник на малки и големи за солети, вафли, напитки и т.н.

Не искам да си мислите, че става въпрос за умишлено уронване на престижа, конкуренция и какво ли още не. Сигналът е до Вас, защото да си говорим реално - в тая държава, институции сте Вие - медиите.

Един сигнал до Агенцията по храните, може да се проточи с месеци. Въпросът тук е да предпазим децата и техните родители. И без това се храним само с боклуци(дори когато са в срок). Какъв човек си, да знаеш, че машината се ползва главно от деца от двете площадки (които са единствени в района, а е централен район-тоест има бая преминаващи) и да злоупотребяваш по този начин. Това е меко казано абсурдно.

На машината няма нито телефон, нито каквито и да е данни за собственик, ползвател, поддръжка или каквото и да било. Прилагам снимки, на една от които си личи (има още малко останал маркер) заличаването на срока на годност, както и кога са правени снимките. 

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Пепелянка ухапа жена на Южното ни Черноморие
14% от българите мислят, че опасността от Световна война е голяма...
С военен ритуал отбелязаха Деня на Ботев във Варна
Началникът на отдел "Борба с наркотрафика" в агенция "Митници": В...
Кои основни хранителни стоки поевтиняват и поскъпват през май?
"Мила ми, Венето..." - вечната и забранена любов на Ботев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).