Продължава издирването на мъжа, блъснал коли и автобус в Бургас при гонка с полицията

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
08:39 / 13.01.2023
998
Продължава издирването на мъжа, блъснал коли и автобус в Бургас при преследване с полицията. Това съобщи за "Фокус" Цветелина Рандева, говорител на ОДМВР-Бургас. 

"Фокус" припомня: Около 20.00 часа снощи е получено съобщение за за инцидент, при който млад мъж с неадекватно поведение се опитвал да издърпа мобилен телефон от момиче в района на пешеходната пътека на бургаските улици “Христо Ботев" и “Македония". 

Веднага след това е получен нов сигнал за неправилно паркиран джип върху пешеходната пътека на същите две улици. Към кръстовището се отправили два полицейски патрула. Забелязвайки ги, неадекватният мъж се качил в джипа и с висока скорост, неподчинявайки се на полицейските разпореждания, потеглил по бул. “Христо Ботев" в посока ж.п. гара Бургас. 

Водачът преминал през бул. “Иван Вазов", ул. “Спортна", бул. “Тодор Александров" и местността “Пода" в посока Созопол, блъскайки по пътя си общо пет автомобила и автобус от градския транспорт. 

Полицаите са поставили лента с шипове в района на пътен възел Созопол, през които преследваният е преминал и със спукани гуми продължил да се движи в посока с. Равадиново. Там спрял, блъскайки си в паркиран на ул. “Стара планина" лек автомобил, със старозагорска регистрация. Неадекватният мъж избягал от купето на автомобила и в момента се издирва от полицейските служители. 

От инцидента няма пострадали граждани.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Премиерът Главчев даде казуса с "Мама и Аз" на службите
Германско икономическо издание: Готова ли е България за еврото? "...
Затварят част от магистрала "Тракия" за 2 седмици, вижте къде
ПП-ДБ се регистрираха за изборите 2 в 1, Никола Минчев коментира:...
ПП-ДБ определи водачите на листите за парламентарния вот и кандид...
Светослав Бенчев: От 1 март 2025 г. няма да има бензин на територ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).