Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Проф. Константинов: България влиза във война, престъпление е да нямаме правителство
Автор: Екип Varna24.bg 21:36 / 09.04.2021Коментари (0)1337
©
На тези избори работата по обработката на резултатите беше четири пъти повече отколкото на предишните парламентарни избори през 2017 г. С второто вкарване и с грешките работихме с 13 млн. числа, а на предишните избори – с 3 млн. числа. Това каза в предаването "Денят на живо“ по Нова Нюз председателят на борда на "Информационно обслужване“ проф. Михаил Константинов.

Имаме уникална система за обработка на информацията, по света няма такава система. Всеки, който твърди, че "Информационно обслужване" манипулира резултатите или е лъжец, или не разбира нищо. Може и да е комбинация от двете, заяви проф. Константинов.

В България действа т.нар. двойна пропорционална система, като веднъж разпределението е на национално ново. В момента тежестта на един мандат, "цената“ му е около 11 000 гласа, обясни той.

Ние нищо на никого не помагаме. Това е като фабрика за колбаси – вкарвате прасета, изкарвате колбаси. На национално ниво разпределението е абсолютно пропорционално, подчерта шефът на на борда на "Информационно обслужване“.

По думите му задължително трябва да се въведе активна регистрация. Политиците периодично се сещат за това и после го забравят. Гарантирам, че и сега ще го забравят до следващите избори, посочи проф. Михаил Константинов.

В момента над Черноморието надвисва война. България ще бъде пряк участник. Бъгария влиза във война. България е член на НАТО и е там, където се намира войната. В такава ситуация е престъпление да нямаме правителство. Нека да има правителство. Теснопартийните въпроси нямат значение. Всички трябва да бъдем единни и да посрещнем предизвикателството, което ни очаква. Премиер трябва да бъде човек, който е приет от обществото и от политическата класа, и който да преведе страната през бурята, през която трябва да преминем, каза още проф. Константинов.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: