Проф. Костадин Ангелов се срещна с партньорски пациентски организации

Автор: Петя Кузева
Коментари (0)
18:30 / 11.09.2023
772
Председателят на Комисията по здравеопазването проф. д-р Костадин Ангелов се срещна на 11 септември 2023 г. със сдружение "Достойнство 2023" и с партньорски пациентски организации.

В хода на разговора беше обсъдена дейността на Териториалната експертна лекарска комисия, начинът на работа, необходимостта от промени, касаещи всички пациенти с различни диагнози, включително и с редки болести.

След като изслуша всички гледни точки, проф. д-р Костадин Ангелов предложи да бъде организирана дискусия в Комисията по здравеопазването, на която да бъдат поканени председателят и членовете на Комисията по труда, социалната и демографската политика, както и всички отговорни институции и заинтересовани организации. Целта на тази дискусия ще бъде намирането на своевременни и адекватни решения на съществуващите проблеми, които бяха посочени по време на проведената среща, съобщават от Народното събрание.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Дете на кандидат-депутат простреля друго дете в Търновско
Ще бъде ли спрян вносът на коли втора ръка?
Фон дер Лайен поздрави Гордана Силяновска-Давкова за избирането й...
Главчев и част от министрите в кабинета посетиха църквата "Св. Ди...
Плащането на зъбни протези от Касата се отлага
Валежите ще продължат и утре, а температурите се понижават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).