Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Професионална мрежа за морето от таланти
Автор: Екип на Varna24.bg 09:00 / 09.11.2020Коментари (0)863
©
nPloy – първата по рода си мрежа за създаване на професионални връзки бележи една година на българския пазар и може да се похвали с изключителни резултати. Над 150 компании се довериха и предлагат свободни позиции чрез уникалните платформа и приложение, докато броят на активните потребители вече надхвърля 25 000. Само с няколко клика на телефона, всеки може да създаде профил и да кандидатства за нова работа или да изчака компаниите да му предложат нова професионална възможност на база на предоставената от него информация.  

Трябва да отбележим, че кандидатстването за дадена позиция е изцяло анонимно. При първоначален интерес от страна на кандидата компаниите получават само информация за неговия професионален опит, образование и умения. В случай че интересът е взаимен, профилът му се отключва и се дава възможност за директен контакт чрез чат или видео среща за обсъждане на потенциално сътрудничество. За още по-голяма прозрачност и улеснение при избора всяка обява задължително съдържа и информация за размера на заплащането. Но за да е реципрочно свързването, кандидатът също трябва да посочи очакванията си за финансово възнаграждение.

Иновативното приложение, създаденo от български предприемачи, не е поредната платформа за обяви, а мрежа за създаване на професионални връзки и не се движи от тенденции, а от нуждите на работодателите и най-вече тези на талантите. Експертите зад него следят внимателно средата и добавят нови функции на иновативното решение и подобрения спрямо променящите се пазарни и човешки потребности.  

Многобройни са ползите от nPloy и за самите работодатели. Чрез специални алгоритми платформата насочва публикуваната обява към най-правилните таланти, отговарящи на основните критерии на търсещите, спестявайки ценно време и ресурси. Създадената база от висококвалифицирани професионалисти гарантира голямо разнообразие и възможност за предлагане на различни позиции в сферата на ИТ, аутсорсинг, финанси, продажби, маркетинг и др. Предимство за компаниите е и фактът, че не заплащат такса, докато не одобрят кандидата и не решат, че искат да се свържат с него.

Всеки заинтересован може да свали nPloy на мобилния си телефон безплатно, да създаде лесно профил и да стане част от професионалната мрежа от таланти, до която имат достъп най-добрите работодатели в България.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
49-ото Народно събрание
България и Войната в Украйна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (416) 14%
Добре, но можеше и по-добре (390) 13%
Не се справи (573) 19%
Пълна трагедия (1600) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: