Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Професор по икономика шокира пловдивчани, дава им по 6 000 евро за правене на нищо
Автор: Екип Varna24.bg 16:28 / 16.05.2018Коментари (10)6490
Професор по икономика шокира пловдивчани, призовавайки ги да присъстват като свидетели на диспут за съдбата на Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Взелите участие в инициативата ще получат след два месеца по банков път 6000 евро, обеща проф. Божидар Попов.

Парите щели да дойдат от еко икономическа програма, която ще осигури на страната ни 60 милиарда евро. Налудничавата идея на професора обаче бе подкрепена едва от петима любопитни пловдивчани. Полицаи дори поискаха обяснение от 73-годишния учен какво прави пред сградата на Областна управа, но след като се увериха, че не нарушава обществения ред, го оставиха да изкаже спокойно теорията си.

Ето какво разказа проф. Божидар Попов пред камерата на Plovdiv24.bg:

"Аз съм автор на една еко икономическа програма, която получи писмена подкрепа от 12 академии и 13 университета. Подписали са се общо 400 кмета и председатели на общински съвети, областни управители, цялото ръководство на парламента и министърът на икономиката Емил Караниколов, министър Лиляна Павлова, вицепремиерът Екатерина Захариева. Подписаха се и всички представители на политическите сили.

Учените признаха, че чрез тази програма може да си осигурим 60 милиарда евро. Хора като мен имаме добри идеи и може да бъдем полезни на държавата. Затова трябва да ни се помогне. Когато Иван Петров от Крива Паланка предлага нещо, всеки вика: "Кой е тоя цървул, че да ми дава акъл?"

Не се притеснявам от това, че и за мен могат да кажат така. Точно затова държах да имам подкрепата на институциите. Има няколко пътища, по които ще се съберат тези средства. Първият е, че програмата се реализира в световен мащаб и всички държави ще искат да я купят, за да я ползват.

Аз имам подкрепата от учените. Не може всички 500 000 учени да са глупаци. Като дойдат тези 60 милиарда евро, не е проблем след два месеца да отделим по 6 000 евро на хората, които са подкрепили програмата. Шансът това да стане не е нулев, а е 200 процентов. Ние продаваме ноу-хау, защо не?

Обикновеният пловдивчанин трябва да дойде при мен и само да подпълни една бележчица с трите си имена и първите 6 числа от ЕГН-то. Провеждаме среща с областния управител, а той урежда да се срещнем с президента. След като и той се подпише, оттам нататък организираме продажбата на ноу-хауто.

Програмата като обем ще е около 1000 страници. Аз обаче няма да я напиша, преди тя да се плати. Аз съм на 73 години и съм професор по икономика и магистър по право и съм защитил дисертация по "Усъвършенстване управлението на икономиката и изграждане на икономика на иновационни релси“.

Вижте в прикачения файл цялото налудничаво изказване на проф. Попов!









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Само не разбрах за какво е събирал подписи от 400 кмета, повечето на някакви паланки.
0
 
 
Ха-ха - това е измамата на века! Кой ще му даде 60 милиарда евро?... ;)
0
 
 
Изглежда ок, ако е истина, но да се направи все пак експертиза за достоверност на подписите. И да се вдигне малко медиен шум по темата.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: