Проговори бащата на оцелялото по чудо момче от Смилян

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:33 / 15.05.2017
1348
След като 20-годишният Ивелин Узунов беше открит жив и здрав, днес разследващите предстои да разпитат момчето за причините за изчезването му. Ивелин изчезна на 5 май, след като излязъл от дома си в смолянското село Смилян. В неделя следобед, след 10 дни в неизвестност, Ивелин беше открит от полицията в дървена постройка в района на смолянското село Пещера.

Момчето е настанено в болницата в Смолян. То е прието с измръзване на цялото тяло. Бил е обезводнен, но в съзнание и контактен. В момента състоянието му е стабилно и няма опасност за живота му. Оттук нататък следва дълго лечение, обясниха лекарите от болницата.

Бащата на Ивелин разказа в "Здравей, България", че се е изгубил и не е могъл да се прибере. Губят му се и моменти от пътя, който е изминал. Бащата разказа още, че синът му не е споделил някаква друга причина за изчезването си пред него и майка си. В издирването на Ивелин се включиха десетки доброволци, близки и приятели.

"Ивелин е бил на разходка, но се е загубил и не се е ориентирал да се прибере вкъщи. През цялото време е бил в гората без храна. Преживял е и тежките бури през изминалите дни. Той се е лутал без посока", разказва бащата Велин.

"Видях го съвсем случайно, беше в съзнание, изнемощял и легнал на пътя до дерето". Така описва Ивелин мъжът, който го е открил. Той веднага го познал и извикал полиция и медицински екип.

"Не сме разговаряли с момчето все още, то първо трябва да се възстанови", посочиха от полицията. 


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Meteo Balkans: Идват нови валежи. Има риск от наводнения, това мо...
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Рибарите по морето са много притеснени
Д-р Аспарух Илиев от Берн: Спрете с целуването на бебето и струпв...
Студентски стол в голям наш град стана хит: Предлага салата за 1,...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).