ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Производители посочиха разликата в качеството на българските и полските гъби | ||||||
| ||||||
Светослав Стоянов от 17 години е изпълнителен директор на гъбозавод. Категоричен е, че сред култивираните печурки, които се произвеждат там, е невъзможно да има отровни, тъй като се спазват всички добри земеделски практики и има внедрена ХАСЕП система. Срокът на годност на българската печурка е максимум 3 дни при температура три градуса, обяснява Светослав Стоянов. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Покажи:Всички | Само на регистрирани | Моите | На приятелиПокажи и всички отговори
на 05.07.2016 г.
0
на 17.06.2016 г.
0
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Варна е предупредена за утре!
13:18 / 09.05.2024
Внимавайте в Морската градина във Варна!
12:21 / 10.05.2024
Уникално място край Варна може да бъде загубено завинаги
08:24 / 09.05.2024
Децата на Елена Йончева и Сергей Станишев - първи приятели
16:19 / 09.05.2024
Курортно село край Балчик със сериозен проблем, ще се намери ли решение?
09:12 / 10.05.2024
Голяма банка предупреди своите клиенти
15:02 / 10.05.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета