Прокуратурата нищи причините за смъртта на пешеходката в Шумен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:43 / 18.10.2021
554
Досъдебно производство във връзка с тежък пътен инцидент, при който е загинала жена, пресичаща на пешеходна пътека в Шумен, ръководи Окръжната прокуратура в града, съобщиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура- Варна.

Пътно – транспортното произшествие е възникнало на 16 октомври 2021 година, около 19:30 часа, на пешеходна пътека на кръстовището на улиците "Мадара“ и "Преслав“.

Според първоначалната информация, водачът на таксиметров автомобил "Дачия“, по време на движението си, не пропуска двама пешеходци, пресичащи пътното платно на сигнализирано и регламентирано за това място и ги блъска.

Вследствие на инцидента тежко е ранена 68-годишна жена, която е откарана незабавно в болнично заведение. Там тя е починала след няколко часа. За лечение и наблюдение с фрактура на глезена е настанен в болница и нейния съпруг, който също е пострадал при ПТП.

Работата по изясняване на причините и обстоятелствата около инцидента продължава под надзора на Окръжна прокуратура - Шумен. Разпитани са очевидци. Назначени са съдебно-медицински, авто–технически и други експертизи.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Обмислят дали хотелите у нас да не започнат да предлагат българск...
Всеки втори се ослушва за по-добра работа – водещи са допълнителн...
Правителството отмени решението за създаване на частната детска б...
Утре е един от двата дни, в които можем да боядисаме яйцата
Пускат за движение предсрочно участъка от АМ "Струма", затворен з...
Големите печеливши, които работят в Денят на труда и не искат той...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).