Прокуратурата поема случая с жестоката катастрофа с двама загинали по пътя София-Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
17:51 / 26.07.2021
1762
Окръжна прокуратура – Шумен ръководи досъдебно производство във връзка с пътен инцидент с двама загинали и трима ранени, собщиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура във Варна. 

Окръжна прокуратура - Шумен ръководи досъдебно производство във връзка с пътен инцидент, при който са загинали мъж и жена, а трима са били ранени.

Инцидентът е възникнал днес, 26 юли 2021г., малко преди 13 часа на главния път София - Варна, между разклоните за селата Градище и Черенча.

Според първоначалната информация е станал челен удар между лек автомобил "Пежо“ с шуменска регистрация и товарен автомобил със софийска регистрация, като при инцидента е засегнат и трети автомобил с регистрация от Велико Търново.

На място са загинали водачът на първия автомобил и неговата спътница. Мъж и жена от третия автомобил и шофьорът на камиона са откарани в шуменската болница с наранявания, без опасност за живота.

Работата по изясняване на причините и обстоятелствата около тежкото пътно-транспортно произшествие продължава под надзора на Окръжната прокуратура в Шумен. Предстои да бъдат направени редица експертизи.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет
Плугчиева: Има партиен асансьор, много е опасно
Любо Ганев: Хазартните компании подпомагат почти всеки спорт, тря...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).