Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
"Пророк №1 на България" каза как вижда бъдещето ни! (ВИДЕО)
Автор: Екип Varna24.bg 15:11 / 24.01.2018Коментари (8)2584
©
Божидар Караджов е наричан "Пророк №1 на България", и то съвсем основателно. Той прави прогнози за цялостното развитие на държавата ни, във всички сфери, и в повечето случаи е безпощадно точен и прав. Именно Божидар Караджов гостува в предаването "На кафе". В предаването той гостува в началото на всяка година и прави прогнози за предстоящите 12 месеца. Както може да се види във видеото, прогнозите му за миналата година са били повече от успешни и точни. Чрез дарбата си, той дори става част от филм, сниман в Русия, за 10-те най-добри пророци в света.

Той разкри, че до април месец в България опасността от тероризъм ще бъде изключително висока. Ето какво още прогнозира "Пророк №1 на България" за 2018 година: "Европредседателството ще бъде успешно за България. Страната ни ще е сериозен балансьор на Балканите както и за стабилизирането на отношенията между Турция, Германия и Евросъюза. Няма да има негативи за нашата страна. Тази година не влизаме в Еврозоната, а след 3 години. Но през 2019-та влизаме в Шенген. 

Важна негативна роля играе още Холандия спрямо нашата страна. В международен план България ще бъде стабилна. 8 % ще бъде ръстът на туризма в България през тази година. Един от мобилните оператори ще смени за пореден път собствеността си, което не е добре за нашата страна. Безработицата обаче ще стигне до рекордно ниски нива през тази година. Тя ще бъде 4,8%. Отчетохме добра година в селското стопанство, но тази година спадът ще бъде 5%. Има важен момент с раждаемостта. 

Миналата година беше критична, но сега ще се повиши с 4% спрямо мината година. Българите обаче ще продължават да напускат страната, което означава, че балансът е 4% срив. Едва слез 3 години можем да очакваме някакъв баланс. Предсрочни избори ще има през 2019-та. Стабилността на правителството ще бъде до юли. След това започва разцепление. Първо ще е свързано с отдръпването на Марешки, след това конфликти в партията на патриотите, свързано с Каракачанов и Симеонов. Двама министри ще бъдат сменени и един сам ще се оттегли." Още от прогнозите на най-добрия български пророк в момента, можете да видите във видеото.










Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Новите Руски МИРНИ ЩИТОВЕ "АВАНГАРД", "ХАМЕЛЕОН", "САРМАТ" и "КИНЖАЛ" направиха ненужни НАТО и цялата западна, петрол-геноцидна, военна система. Светът иска МИР, а единствен страж и гарант за това е РУСИЯ! "Ако ги няма Руснаците на Земята , Човечеството ще живee във вечен-НАЦИЗЪМ и ВОЙНА!", каза Giulietto Chiesa !! С уважение: Енчев /
+1
 
 
Браво на "пророка"! С изключителна точност предсказва миналото!
-1
 
 
To това и Андрей Райчев го "предсказва" :) Рашките много обичат предсказатели,затова държавата им цъфти и вързва ,като нашата!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: