Просяци с плакати молят за пари

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
11:33 / 23.07.2015
842
Изкусни дизайнерски умения и владеене на "Фотошоп" демонстрира просякиня. Иновативният подход отлично допълва артистичните качества на молещите по бургаските илици за стотинки за хляб.

"Съжалявам, че снимката не е с особено добро качество, но просякинята явно е тренирана и щом види насочен към нея телефон, скрива лице. Отскоро ми се налага да минавам през подлеза на Операта и не знам от колко време това е нейното работно място. 

Впечатление обаче ми направи добрият колаж, с който се е сдобила. На него се виждат лицата на деца, за които тя твърди, че са нейни, както и призиви за помощ. Вероятно жената живее бедно, но изникват много въпроси. Има ли някой зад гърба й, който да я праща на улицата да проси и за по-голямо умиление й отпечатал този плакат? 

А ако тя сама го е направила, не захитряха ли твърде много просяците в града? Трябва ли да им даваме пари и не вадят ли повече на ден от една наша надница. Специално тази събра поне два лева за 10 минути", пише очевидец.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Спиралата на борчовете и защо затънахме до над 420 млн. лева необ...
Шкварек след изтеклия запис: С кои, по-точно, олигарси се борят П...
"Кеш в торби": Изтече скандален запис между Кирил Петков, Асен Ва...
Зрелостници сигнализираха за проблеми и на втората задължителна м...
Гърмежи и валежи до часове
БНБ затяга критериите за отпускане на ипотечни кредити: Ето какви...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).