Провосъдният министър е завършил право с 5.75

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:30 / 05.09.2019
1560
Правосъдният министър Данаил Кирилов се обиди на подмятанията, че е завършил специалност "Право" в СУ с тройка и е късан редовно на изпити. Подобни твърдения циркулират във Фейсбук в последния месец, като се споделят от бившия депутат от СДС Николай Гацев, бившия правосъден министър Христо Иванов, евродепутата Радан Кънев, лидера на ДСБ Атанас Атанасов и юриста Александър Пелев.

Кирилов реши да отговори на подмятанията, че не е достатъчно образован. Той публикува снимки на тапията си с кратък коментар. Ето какво написа дословно Данаил Кирилов в личния си профил в социалната мрежа "Фейсбук":

"Никога не съм мислил, че УиК колегите ми Николай Гацев и др. могат да достигнат такова ниво на подлост и упадък, да фалшифицират образованието ми по примитивен начин. Не съм бил тройкаджия в Юридическия факултет на СУ и никога не съм бил “късан" на изпит, камо ли да се явявам по 3 пъти на изпит. Имах честта на 100-годишнината на факултета през 1992 г. да спечеля втора награда (като първа не беше присъдена) за разработката ми "Прецедентното право в англо-санксонската правна система". Това за моята диплома. Достойно е да си обявите Вашите дипломи".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).