Психично болен изправи на крака полицията в София

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
09:19 / 23.01.2015
736
Приключи драмата с психично болния мъж в кв. "Горна баня". Цяла нощ полицията провежда операция по обезвреждането на психично болен 35-годишен мъж. Малко след 6 часа, мъжът скочи от покрива върху предварително опънато платнище. Той е откаран за преглед в столична болница, за да се установи какви са нараняванията му.

35-годишен мъж изправи на крака столичната полиция в кв. "Горна баня", след като се барикадира в дома си и откри стрелба. Към 19.25 часа вера в полицията е получен сигнал за мъж, стрелял по прозорците на отсрещна къща в кв. "Горна баня". Към мястото веднага са насочени екипи на столичната полиция, като районът бива отцепен. При пристигане на място, екипите на полицията са установили, че 35-годишен мъж се е заключил в една от стаите на дома си и отказва да излезе. По първоначални данни от извършения оглед той е произвел изстрелите с въздушно оръжие. Цяла нощ с барикадиралия се мъж разговаряха психолози, негови близки и роднини. Операцията приключи успешно.

Източник: Агенция "Фокус"

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Читател на Plovdiv24.bg: На магистрала "Тракия" е много опасно в ...
МВР съобщи за затруднения при тази услуга
Сузанита за Кристиан: Обичаше високите скорости, но винаги е бил ...
Бойко Борисов: Сега всички отвън разбират каква огромна грешка са...
Борисов за АЕЦ "Козлодуй": Няма да ви стигнат нито работниците, н...
Борисов с реакция след покушението над словашкия премиер Роберт Ф...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).