Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Първи кадри от епичната гонка, в която шофьор с милион провинения заби юмрук в лицето на полицай
Автор: Екип Varna24.bg 08:52 / 06.12.2018Коментари (0)1860
32-годишен мъж от Шумен с множество нарушения по Закона за движение по пътищата e задържан в полицейското управление в Шумен, след като не спрял на стоп палка и с неразумното си поведение на пътя застрашил участниците в движението. Малко след 11 часа вчера полицейски екип, работил по безопасността на движението на ул.“Самара“ в града, забелязал водач на лек автомобил "Пежо" 306. Преди дни същият екип го проверил  и установил, че е лишен от правото да управлява. Униформените подали сигнал със стоп палка, но водачът ги подминал и продължил движението си. 

Полицаите го последвали и му дали знак със звукова и светлинна сигнализация да спре.  В стремежа си да се укрие от полицаите  мъжът  започнал да обикаля с автомобила съседен квартал.  На кръстовище недалече увеличил скоростта и ударил леко лек автомобил. Продължил, но  на ул.“Самара“ е пресрещнат от друг  екип. Спрян е за проверка. При слизане от автомобила мъжът отказал  да представи документи, оказал съпротива и нанесъл удар в главата на униформен служител.

В хода на проверката е установено, че водачът  - 32-годишен шуменец, управлява в срок на лишаване от правото да управлява. На 1 декември бил установен да шофира, без да притежава книжка от повече от две години. Свидетелството му било временно отнето, след като преди време не спрял  на стоп палка и извършил други нарушения по ЗДвП. В началото на декември  регистрационните номера  на автомобила му били свалени и регистрацията б
ила прекратена за срок от 6 месеца до плащане на дължими глоби. 

Това не го спряло да шофира. Днес е установено, че е зад волана на автомобил  с номера, предназначени за друго превозно средство. Тестван е за алкохол и наркотици, пробата е отрицателна. Мъжът е с множество установени нарушения на пътя - шофиране без книжка, без "Гражданска отговорност“, след употреба на алкохол, след причиняване на пътен инцидент, след неизпълнение на полицейско разпореждане. Има наложени и влезли в сила наказателни постановления на стойност 6490 лева, които не са платени. След преглед в МБАЛ - Шумен е установено, че полицейският служител е с открита рана. Образувано е досъдебно производство. Работата по изясняване на случая продължава.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: