Пуснаха на свобода трима от най-зловещите престъпници и килъри в България

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:17 / 03.11.2018
9306
Трима от най-големите криминални босове на Перник отново са на свобода. Това потвърди лично шефът на полицията в Перник комисар Димитър Попов.

На свобода вече са Бай Васо, бащата на покойния Райко Кръвта, Стоян Кръстев -Драгановеца и Васил Борчев -Борчо. Един от най-зловещите престъпници – Бай Васо получи седемгодишна присъда за създаване на въоръжена престъпна група известна като "Килърите 3“, която разпространявала дрога в Перник.

Той обаче е предсрочно освободен по здравословни причини.

Със здравето го закъсал и Стоян Кръстев – Драгановеца, който също напуска затвора, в който бе вкаран за 8 години заради 35 килограма хероин, открити в колата му. Третата кримка – Васил Борчев – Борчо пък нашумя с това, че е откраднал джипа на депутата от БСП Кирил Добрев.

Той бе обявен в трафик на крадени коли. Полицията обаче не успя да събере достатъчно доказателства, че Борчо е извършителят. В продължение на четири години Васил Борчев се укрива от закона, а през 2013г. се предаде сам. Всички обвинения срещу него обаче са паднали и той е свободен гражданин.

Източник: zapernik.com

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на тези служители
ЕК призова България да подобри своя национален план в областта на...
НСО с позиция срещу твърдения на Денков: Охраната не му била отне...
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% преднина пр...
БНБ: Външният дълг на България нарасна с над 160 млн. евро за год...
Главчев с важна среща, разговаря с представители на Националния с...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).