Пътна полиция Враца си направи календари като от порно филм

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
17:25 / 03.01.2020
2289
Вместо да се занимава с това как да въдвори ред на пътя и да се справи с пияните и дрогирани шофьори, ръководството на Пътна полиция – Враца си направи календари. Дизайнът е далеч от иновативното мислене и значението изобщо на този сектор. Той по-скоро прилича на корица на албум на чалга певец, а не на материал, който би трябвало да предизвика уважение.

Видът на рекламния материал може би пресъздава мечтите на ръководителя на сектора, шегуват се колеги на Янко Харалампиев. Две мацки със секси полицейски екипи (които се продават в секс магазините ), лачени чизми на висок метален ток и пътен полицай, хванал палка в лявата си ръка.

За да е още по-впечатляваща картинката, на фона на знаковите за Враца скали е монтиран и служебен автомобил “Ауди", какъвто в родната действителност на сектора не съществува.

Надписът не подлежи на коментар. Определено обаче латексовите ръкавички на едната от “полицайките" напомнят за други игри. Да се чуди човек полицайката леки пошляпвания ли ще раздава с палката, или ще респектира нарушители…

Злополучните календари са предназначени само за вътрешна употреба и за подаръци на Главна дирекция Национална полиция, разбра “Зов нюз" от свои източници. Някои от получилите ги обаче са категорични, че няма да ги сложат в кабинетите си.

“Кога ще въведете най-после ред в тази дирекция. Стоп палката се държи с дясна ръка. Календари с тези мацки по нашите канцеларии няма да висят."

По-интересното е от къде са парите за тези календари? Разполага ли КАТ Враца със собствен бюджет за тях и какво налага изобщо Пътна полиция – Враца да има календар?

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на тези служители
ЕК призова България да подобри своя национален план в областта на...
НСО с позиция срещу твърдения на Денков: Охраната не му била отне...
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% преднина пр...
БНБ: Външният дълг на България нарасна с над 160 млн. евро за год...
Главчев с важна среща, разговаря с представители на Националния с...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).