Рачков стана съдружник на Халваджиян, фирмата им отваря лъскав бар за много пари

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
20:38 / 16.05.2021
1962
48-годишният Димитър Рачков прибира всеки месец тлъста заплата от 80 000 лв. от "Забраненото шоу на Рачков" по Нова телевизия, но вече е съдружник на своя шеф Магърдич Халваджиян. Двамата започват съвместен бизнес и отварят лъскав бар за милиони, който предстои да открият на тузарската ул. "Витошка".

Дългокосият арменец отдавна съвместява няколко бизнеса, като освен телевизионер, вече се налага на пазара и като винар. В момента Рачков и Халваджиян усилено търсят подходящ персонал за лъскавия стрийт бар. Заведението има маси както на закрито, така и на открито. На 10 май компанията публикува обява за работа, в която търси бармани, сервитьори и готвачи.

Репортер на "Уикенд" се свърза с посочения в обявата телефон, за да разпита какви са условия за работа. "Предлагаме трудов договор, гъвкав график, съобразен с възможностите на всеки, добро заплащане и мотивиращи бонуси. Изискванията ни са да имате опит в работа с натоварена работна среда и позитивно отношение. Всичко е въпрос на договорка", обясни служител на фирмата. Миналата пролет Маги и Митко бяха засечени на оглед на търговско помещение в столичен мол. Двамата бяха придружавани от брокерка.

Неотдавна комикът и тв продуцентът регистрирали фирма "Глобал кофи" ООД заедно с още няколко души. Фирмата е франчайзьор на международната гурме кафе верига "Арабика", създадена от бизнесмена и любите на кафето Кенет Шоджи. Продуцентът е с най-голямо дялово участие в сдружението, в което е и неговият брат Юлиян, по-известен като Джуди, както и синът на Маги – Бедрос.

С равно дялово участие е и оперният певец и бизнесмен Роберт Сулпицио, който е управител на фирмата. Италианецът има двойно гражданство, а преди 5 години се прочу, след като бе хванат да шофира пиян в разгара на летния сезон в Слънчев бряг. Тенорът бе спипан зад волана на мощния си джип "Гранд Чероки" с 1,4 промила алкохол в кръвта, но се размина с условна присъда. Втори управител в "Глобал кофи" ООД е музикантът Видин Андонов. Магърдич вече има опит в ресторантьорството. Преди няколко години заедно с жена си Кремена отвориха нощен клуб на гърба на Националната библиотека, а в градината до нея направиха лятна градина към заведението. Рачков и Халваджиян се надявали новото заведение на "Витошка" да се превърне в любимо и оборотно кътче за столичните бохеми.

Виж коментарите (1)

Още по темата (2879):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).