Рачков става баща на 50?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:55 / 27.09.2022
1980
Димитър Рачков е на път да си направи най-големия подарък за 50-ия си рожден ден, като стане татко за втори път. Комикът от години е щастлив с по-младата Анита и само липсата на дете нарушава хармонията между двамата. Водещият има един син, който, освен че живее с майка си Христина, е вече голямо момче и затова Митко нямал търпение да гушне бебе. Новината, че двойката прави всичко възможно да се превърне в тройка, издаде първа Гала, която в интернет честити на Рачков.

Тя изненадващо пожела спокойствие на него и Анита, за да могат скоро да съобщят новина, която всички чакат. През лятото приятелката на комика почти не показа своя снимка, като такива от плаж или купон категорично липсват. Анита е хубаво момиче и много обича да се снима в интернет, но през последните месеци желанието й сякаш се е изпарило. Причината е бременното коремче, което тя ще се опитва да скрие максимално дълго.

Димитър си дал ясно сметка, че ако не побърза, нищо чудно второто му отроче да е набор на внука му. Анита пък, която така и не регистрира ден трудов стаж, била идеалната булка трофей – млада, красива и готова да гледа къща и дете, за разлика от бившата Мария Игнатова, която прави всичко възможно да е непрекъснато на екран. Когато станал баща за първи път, Рачков бил твърде зает да прави кариера и да изкарва пари, затова и нямал много време за Митко – младши. Днес обаче се чувствал напълно готов да стане родител, затова с Анита не губили време, пише "Минаха години".

Виж коментарите (1)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).