Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Рачков вдига грандиозен купон за рожден ден
Автор: Екип Varna24.bg 17:14 / 07.09.2022Коментари (0)1610
©
Любимецът на малки и големи Димитър Рачков на 18 септември ще отбележи 50-годишния си юбилей с голям купон. Актьорът ще празнува подобаващо половин вековния си рожден ден, на който той вече е поканил над сто човека, пише "Галерия".

Първият и най-важен приятел е Зуека, но още не е ясно дали ще успее да дойде от Испания, където се премести да живее със семейството си преди малко повече от година.

Последният голям рожден ден, който Митко е празнувал с много приятели, е 39-ият, когато бил поканил около 80 души, а дошли 110. Тогава, през 2011-а, огромната компания се събрала в арменското заведение на Хилда Казасян – там били само те и се веселили до сутринта. Оттогава любимецът на зрителите все празнувал в тесен семеен кръг от 25 души, като обикновено ги канел на вечеря. В последната година най-много му липсвал Зуека, но сега се надява, че ще може да го види и да го прегърне. Двамата с него са преминавали през всякакви ситуации и по думите му той е от хората, които "не можеш да не обичаш“.

Със сигурност до него ще е и Анита, жената, с която са плътно един до друг вече втора година след раздялата му с Мария Игнатова. Бившата плеймейтка успя да го задържи учудващо дълго време и медиите непрекъснато ги женят, но това все не се случва. Всъщност актьорът досега не е подписвал с никоя от жените си. С първата - Христина, с която имат син Димитър Рачков-младши - вече 12-годишен, се раздели, след като тя го замени с тогавашния му приятел Евтим Милошев, и с втората – Мария Игнатова, която пък се омъжи миналата година за Ивайло-Нойзи Цветков. Сегашната му любима Анита е с цели 26 години по-млада от него, но както самият той казва, е надраснала възрастта си.

Най-големият му подарък и разбира се, предизвикателство за неговия юбилей, е новото шоу, което започва по Нова телевизия "C Рачков всичко е възможно“ и е негов проект. Всяка седмица водещият ще посреща осем от топзвездите на България, за да ги изправи пред забавни предизвикателства, заредени с много смях. Естествено Рачков ще има сериозна конкуренция, защото битката за рейтинг в телевизиите започва с пълна сила.

Само с появата си Рачков е способен едновременно да разсмее и разплаче публиката, затова и не е чудно, че Митко сам е цяло шоу. Актьорът обира овациите на публиката и от театралната сцена в последните години с комедийния си моноспектакъл "Забраненото шоу на Рачков“, много успешно беше и шоуто му по Нова със същото име миналия тв сезон. Мнозина са учудени, че то няма да бъде продължено, защото се радваше на огромен зрителски интерес, но най вероятно причината е финансова - разходите за него бяха колосални. И по всичко изглежда, че дори Магърдич Халваджиян трудно може да си ги позволи.

На Рачков ще е необходима огромна енергия, защото и новият му проект никак няма да е лесен. Затова през почти отминалото лято комикът се е заредил с голяма доза адреналин.

Едно от любимите му занимания е ловът и той със сигурност се е срещнал поне няколко пъти с аверите си ловджии. Митко ходи в гората, за да се отдели от целия хаос и напрежението в телевизията. В гората той отива, за да си почива. Там сяда на масата и всички са равни – няма богаташи, политици или каквито и да било социални разделения. Актьорът е споделял как скоро с един горски били само двамата в хижа, навътре в гората. Без ток седели на свещи и разговаряли цяла нощ на ракийка, салатка и пържолки. Откъснат от света, от цивилизацията и суетата, това го заредило за дълго.

Най-голямата почивка за Рачков е да разпусне вкъщи на спокойствие, не обича заведенията и затова никой не може да го види на кръчма. Винаги го дразни това, че като отиде на някакво събитие, всички очакват от него да е шутът на компанията.

В големи компании той предпочита да мълчи, наблюдава отстрани и по този начин си почива. C Анита засега успяват да са над суетата, макар заради младостта си приятелката му да има други предпочитания – заведения и шумни компании.

Двамата се запознават по време на снимки на клип на Дивна, а любовните искри помежду им започват да прехвърчат в друго видео - новата песен "Ние“ на братя Аргирови. Във видеото участват куп родни знаменитости, сред които Криско, Иво Аръков и самият Paчков. В същия клип като статистка се снима и хасковлийската блондинка Анита Димитрова и любовта ги връхлита с пълна сила, а дали ще прерасне в нещо по-сериозно, само бъдещето ще покаже.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: