Радев: На 14 ноември българите ще покажат, че времето на шайката е приключило

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
22:07 / 08.11.2021
1056
"Навлизаме в последната предизборна седмица. В нея мафията ще прави всичко,  за да уплаши, да разколебае хората да не гласуват, за да компрометира изборите. Това означава едно - мафията се страхува". Това заяви президентът Румен Радев пред десетките, дошли на площада в Димитровград.

"Убеден съм, че на 14 ноември българите ще покажат, че времето на шайката е приключило. Че няма да търпят повече да ги лъжат, крадат и унижават.  Защото ние сме талантлив народ и можем да постигнем много, когато отхвърлим игото на посредствеността и корупцията", категоричен е Радев. Той подчерта, че предстоящите избори са изключително важни.

"България има нужда от силна и независима президенска институция, която да не се кланя на силните но деня. А някой приеха да се кандидатират с поклон на тези, които окрадоха България", коментира той и допълни, че именно от президентската институция зависи дали статуквото и олигархията ще получат легитимация и ще се върнат обратно във властта, чрез нея. 

Пред решаващ избор сме – дали отново ще подарим България на шепа хора, които ни закотвиха на последните места по стандарт на живот, или ще я поверим на знаещи и можещи хора, неопетнени от схеми. Всички искаме да градим сами собственото си бъдеще. С тези думи Илияна Йотова се обърна към множеството от хора в Димитровград и призова да се гласува активно. Според нея е по-голямо мнозинството срещу олигархията и корупцията, на всички смели хора, които не се колебаят да се изправят срещу беззаконието. "В тази битка бяхме и продължаваме да бъдем заедно", заяви Йотова. 

"Опонентите ни не могат да ни простят едно – започнахме да си връщаме държавата. С президента Радев сме на страната на непримиримите, които искат децата им да имат бъдеще в родината, родителите им да се радват на достойни старини", изтъкна Илияна Йотова. Тя посочи, че с Радев са били на площадите на протеста, докато техните опоненти са просили милостиня в кабинета на премиера. "Тези хора не могат да бъдат лицето на промяната", категорична е Йотова. 

"Наша ще бъде победата на честните българи, на искрените родолюбци, които милеят за бъдещето на страната", убедена е Илияна Йотова.

Виж коментарите (3)

Още по темата (259):
04.07.2022 29-годишен мъж бе осъден от Районен съд – Варна за купуване на гласове
22.01.2022 Иво Христов: Радев помете остарелите разбирания
22.01.2022 Плевнелиев: Сега Радев може да направи каквото поиска с държавата
22.01.2022 Президентът: В идните години ще бдя, чакат ни още изпитания!
22.01.2022 Радев и Йотова встъпват в длъжност
19.01.2022 Вицепрезидентът Йотова: Имаше моменти, когато се чувствахме като в обсадена крепост
Още новини от Национални новини:
Димитър Главчев: Служебното правителство няма да влиза в политиче...
Без реклами на хазарт в медиите, изключение само за спортния тота...
Лена Бориславова проговори за фалшифицираните документи
В комисия: "Алтернативният данък" за гъбарите да отпадне, а нулев...
Експерт: Ако не се вземат мерки, след 100 г. България изчезва
Казаха какво е състоянието на простреляното в главата 2-годишно д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).