Радев не дава знак, че се е пуснал от полата на Корнелия Нинова

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (17)
12:17 / 05.01.2017
2301
Новоизбраният президент Румен Радев не дава никакъв знак, че се е пуснал от полата на Корнелия Нинова. Това е притеснително - да гледаш как въздушен ас се превръща в червено чучело.

Дори генерал Решетников не се е надявал на толкова добро попадение за петата колона у нас когато е писал психопрофила на кандидат-президента на левицата. Това е последният официален удар на руския разузнавач - нали от новата година е в пенсия, и сега невъзмутимо си пие водката под овациите на колегите си у нас и в Русия.

За благодапност Корнелия го нарече глупак, с който няма нужда да се спори. А той просто беше изобличил червената леля в поредната й лъжа. Много й се събра на Корнелия - всеки ден трябва да доказва, че не винаги лъже.

Да оставим Решетников, той след време ще ни каже повече за Нинова, след като тя му скъса пагоните, неизбежно е. Въпросът е дали Радев не е глупак, заслепен от червената роза на Корнелия. Засега пилотът и БСП действат в удивителен синхрон. След като напълни щаба си с червени кадри, Радев обърна внимание и на обществените поръчки на правителството, сякаш това е от първите задачи на президента. Вместо да му свие сармите, Бойко Борисов изпрати Лиляна Павлова да дава обяснения на Радев за тол системата. Това е нечувано. Или Борисов се надява да работи с Радев в третия си премиерски мандат, или се чуват редовно с Решетников. Друго обяснение няма.

Тепърва предстои да разберем дали си имаме работа с политически глупак. Ако Радев беше подкрепил и пиянската декларация на БСП за виелиците на 31 декември, съмненията отпадаха. Как ли се е въздържал да не подаде ръка на бедстващия народ под игото на Росен Плевнелиев, провъзггласен от червените за бог на природните стихии. Политическият ни живот не познава по-скопена декларация. Интелектуалната мощ на левицата се изля с огромна сила, оставила безмълвен дори Радев - за негов късмет.

Дали Радев е в състояние да удари така по масата, че очилата на Нинова да се счупят в тавана , а Илияна Йотова да изпищи от съседната стая. Важно е да го направи, както е важно и с какво точно ще удари по масата. Ако няма дупе да го направи, тези двете каки ще го въртят на бавен огън, докато от парадната му генералска униформа и конци не останат. А и Борисов няма да е наблизо да му праща министри за обяснения.

Това ли е изборът ни - червено чучело в самолета. И Корнелия Нинова за премиер. Няма все още данни Радев да е придружавал Нинова при онази паметна снимка пред бюста на Тодор Живков. Но пак ще е септември и нищо не се знае.


Виж коментарите (17)

Още по темата (430):
03.05.2018 Палавата депутатка на Марешки проговори за еротичните си снимки
29.09.2017 Тази ли е новата пловдивска депутатка на Марешки?
05.05.2017 Марешки ще си даде сам имунитета, не съжалява за шамара
05.05.2017 Кутев: Срещата между Цацаров, Гергов и Дончев трябваше да остави следа
05.05.2017 Валери Симеонов: Един от нас да се издъни и всички сме свършили!
04.05.2017 България вече официално има ново правителство
Още новини от Национални новини:
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
Дезинформация: Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха: Лихвите по депозитите ще се вдигнат!
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).