Рапарът Спенс е със заведено дело за домашно насилие, жена му го попиля с откровения за връзката

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (15)
16:24 / 26.02.2023
41819
Рапарът Станислав Найденов - Спенс и майката на най-малкия му син – Петра, се разделиха преди няколко години. Първо Петра завежда дело за домашно насилие срещу рапъра, но не успява да го съди. След това, тя заживява със сина си при новият й партньор - бизнесменът Веселин Кавръков. Тогава Станислав вади скандални чатове в социалните мрежи между него и нея. От тях става ясно, че редовно подаръците, дори хляб, които е изпращал на сина си, са отивали в кофата за боклук.

"Едно е почти сигурно - когато използваш кофата за боклук, за да хвърлиш там дрешките и хляба купен с любов от мен за сина ми, няма как да успокоиш съвестта си и жертвата да си ти. Как иначе ще излезе, че Спенс не е купил нищо на сина си? Поне дрешката можеше да дариш на майка в нужда“, пише рапърът, цитиран от Телеграф.

И жената на рапъра Спенс му заведе дело за домашно насилие, като Андреа на Васил Драганов след раздялата им. И двете дами обаче го загубиха. "Спечелих делото, което бившата ми вече половинка г-жа Петра Вълчева заведе срещу мен за твърдяно за извършено спрямо нея "домашно насилие“, изразяващо се в акт на вербална агресия срещу нея, във време когато вече отдавна не бяхме заедно“, написа в писмо до медиите Станислав Найденов.

Войната между тях е най-вече за сина им Максим, който скоро стана на 5 г. За последно по Коледа музикантът се ожали, че майката на детето прави спънки то да прекарва празниците с баща си. Той каза: "За най-голямо съжаление на г-жа Вълчева и семейството й, която между впрочем уважавам и към което имам добро отношение, общото ни дете ще носи моите имена – Максим Станиславов Найденов. За правото да бъда в живота му и той да ме познава, въпреки щенията на майка му, искам да расте с обичта и закрилата на по-големите си брат и сестра. Ще се боря и съм готов да платя всяка цена, в това число достойнството ми да не бъде пощадено, дори да няма пощада и за най-близките ми хора".

Виж коментарите (15)

Още по темата (6919):
17.05.2024 Тя е едно от "златните момичета" на Нешка Робева и е единствената двукратна носителка на световната купа по художествена гимнастика
06.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
Още новини от Национални новини:
Тези служители са с по-високи пенсии от други, ето причината
Техническата грешка от първата матура няма да повлияе на оценката...
Над 46 000 зрелостници се очаква да се явят днес на матура
Редица университети затварят врати в знак на протест
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняван ни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).