Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Разкриха детайли около убийството на 39-годишната жена в Пловдив
Автор: Цвети Тончева 13:19 / 05.11.2021Коментари (0)688
© Varna24.bg
Окръжният съд отложи за 12 ноември 2021 година делото срещу Миленко Рангелов, който преби жена си с юмруци в пияно състояние,  предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това се наложи заради заболяване на съдебен заседател.

Обвиняемият мъж, на 48 години, живеел с пострадалата жена Сийка Ангелова на семейни начала в продължение на 20 години. Те имали 7 деца. С повечето от тях обитавали едно домакинство в "Шекер махала" в Пловдив. Мъжът редовно употребявал алкохол, след което упражнявал физическо насилие над клетата жена. Затова тя се преместила да живее при майка си през 2019 година, а от Районен съд – Пловдив била издадена заповед за незабавна защита, която забранявала на Миленко да доближава жилището й, местата, които посещава, както и да упражнява физическото и психическото насилие спрямо нея.

След известно време обаче пострадалата отново се върнала да живее при него и децата им.

Така се стигнало до трагичния развой. На 20 октомври 2020 г., обвиняемият, още сутринта, започнал да употребява алкохол и да бие жена си. През деня той многократно нанесъл побой над нея, като я удрял с юмруци и ритници по цялото тяло.

Една от дъщерите им се опитала да й помогне, но Миленко Рангелов не й позволил. От побоя, продължил няколко часа, жената изпаднала в безсъзнание. Към 22,30 ч. бил подаден сигнал на тел. 112. Пристигналите на място лекари установили смъртта на Сийка Ангелова. Обвиняемият бил задържан.

Според заключението на изготвената съдебно медицинска експертиза, пострадалата е имала множество травматични увреждания по главата, тялото и крайниците. Причината за смъртта й е остра кръвозагуба с излив на кръв в коремната кухина, вследствие на разкъсване на вътрешни органи от силен удар с юмрук или крак.

Обвиняемият Миленко Рангелов бе задържат под стража веднага и се намира в затвора. Според обвинителния акт мъжът умишлено е умъртвил 39-годишната Сийка Ангелова, като деянието е извършено по особено мъчителен за убитата начин – престъпление по чл. 116, ал. 1, т.6, вр. чл. 115 от Наказателния кодекс.

Предвиденото от закона наказание за престъплението, в което е обвинен, е лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.



Още по темата: общо новини по темата: 3
01.03.2022 »
14.09.2021 »
09.07.2021 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: