Разкриха убийството на Станка Марангозова

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:29 / 19.05.2020
1796
Хора, свързани с убийството на Станка Марангозова са задържани при операцията на МВР и Специализираната прокуратура в София.

На 10 октомври 2019 г в столичния квартал Младост бе открит трупа на 46-годишна жена. Станка Марангьозова лежеше на предната седалка на автомобила с огнестрелна рана в главата, а до трупа й бе хвърлена бяла роза. Убийството станало на паркинга пред блока, в който живеела заедно с приятеля си, именно той отрил любимата си простреляна в колата. Според разследващите убиецът е познат на жертвата и оставил бялата роза, за да й отклони вниманието.

Марангозова има криминални регистрации за финансови престъпления и несъстоятелност. Шармантната дама, която е дъщеря на покойния вече червен депутат от Бургас д-р Кънчо Марангозов, беше арестувана от ДАНС през 2011 г. за пране на пари и измами. След проведено разследване тя е обвинена за източване на 65 милиона лв. чрез схема, напомняща дейността на прочутите финансови пирамиди. Станка Марангозова е застреляна от неин познат, а бялата роза е послужила за прикритие, информира "Блиц".

Тя е убита с три куршума в главата. Тази версия изложи в първите дни следз престъплението главният секретар на МВР Ивайло Иванов. "Нейната криминална биография е богата. Трябва ни време и смятам, че ще си свършим работата", заяви той и добави: "Назад във времето доста сериозни суми са преминали през нея. Къде легално, къде нелегално."

"Убийството в квартал "Младост" е извършено поне час и половина преди да се под сигналът към нас. Фактът е, че е извършено на публично място – на паркинга пред блока. Но в никакъв случай не става дума за показност", добави той.

Виж коментарите (0)

Още по темата (11):
01.09.2023 Четирима отиват на съд за убийството на Станка Марангозова
05.10.2022 Екстрадираха у нас обвиняемия за убийството на банкерката Станка
Марангозова
27.05.2020 Бивш главсек на МВР: Животът ни вече е станал абсурден
22.05.2020 Ботьо Ботев: Поръчковите убийства са айсбергът на криминалната престъпност
21.05.2020 Служител на НСО е замесен в убийството на Станка Марангозова
20.05.2020 На дъното на езеро е открит моторът на убиеца на Станка Марангозова
Още новини от Национални новини:
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери измамиха многодетна майка, жена на програмист. Той им обяв...
Проф. Тодор Кантарджиев за коклюша: Антибиотикът трябва да се дав...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).