Различната новина: Ето го най-големия "гратисчия" в градския транспорт

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
13:04 / 27.10.2016
850
Ето го най-големия гратисчия в градския транспорт на София. "Нарушителят" е навъртял стотици километри в столицата, без да плати и стотинка. Той е кучето Корки и е пътешественик, обиколил София напълно сам, без да плати и стотинка, съобщава Нова тв. 

Като всеки пътник, Корки чака на спирката. Избира си автобус, качва се и се вози до желаната дестинация. Корки е най-големият гратисчия в градския транспорт, но за това абсолютно никой не му се сърди. 

Красавецът се е превърнал в истинска атракция. Хиляди споделят снимки от автобусите с него във Facebook. Щом се измори и не му се чака автобусът, своенравният сладур просто си хваща такси. 

Корки идва в София от Искъра едва на 10 дни, когато е малка космата топка. Вече е на 7 години, обожава да слуша музика. Никога не яде храна от земята. Мрази котки и да го дърпат за опашката. Пресича винаги на зелено и както разбрахме, хобито му са разходките из столицата. Не е бездомен, напротив. Има си стопани и уютен дом. При поредното пътешествие обаче се губи. На спирката го откриват две момичета. Свързват се със собствениците му чрез Facebook и така Корки се връща отново у дома в "Горна баня" до следващата дестинация.



Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Д-р Миндов предупреди: Почва като обикновена вирусна инфекция
Борисов попита защо правителството на Кирил Петков, с пълно мнози...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор, се е барикадира...
Лоши новини за любителите на лова
Вижте какво време ни очаква до края на седмицата
България има нов милионер от тотото


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).