Разследващи работят и по други версии за тежкото престъпление с двама мъртви в Пловдив

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:17 / 03.12.2020
1833
Окръжна прокуратура – Пловдив наблюдава досъдебно производство за извършено умишлено убийство – престъпление по чл. 115 от Наказателния кодекс.

На 2 декември 2020 г. около 16.00 ч. е бил получен сигнал на телефон 112 за открити два трупа на мъже в апартамент на ул. "Киев“ в Пловдив. На място е пристигнал автопатрул на  IV РУ на ОД на МВР – Пловдив, който е открил в жилището мъртви двама братя – Илия Йорданов, на 62 г., и Петко Йорданов, на 58 г. Незабавно са били предприети първоначални действия по разследването от служители на ОД на МВР – Пловдив под надзора на Окръжна прокуратура – Пловдив.

След извършен оглед на местопроизшествието и на множество други действия по разследването, както и разпит на свидетели, изземване на биологичен материал, обтривки за наличие на барутни частици на двата трупа  и от други лица, към настоящия момент основната версия е за извършено убийство от Илия на по-малкия му брат Петко с гладкоцевна нарезна пушка и последващо самоубийство.

При направения оглед са били установени и иззети - гладкоцевната нарезна пушка, един пистолет и други боеприпаси. По разследването се работи активно по всички останали възможни версии, като са назначени множество експертизи – съдебно-медицинска, химическа, биологична, дактилоскопна, балистична и други. Изясняват се мотивите за извършеното престъпление. Разследването по случая продължава.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
03.12.2020 Телата на братята в Пловдив намерени от жената на Петко, майката изобщо не разбрала
Още новини от Национални новини:
Пеевски: Служебното правителство незабавно да отмени решението си...
"Ние, потребителите": Скандална нелоялна практика на туроператор
Росен Желязков: Влизаме в тези избори с ясното съзнание, че тази ...
Вицепрезидентът: Нуждаем се от сила и обединение, за да започнем ...
Дете е със сериозни изгаряния след взрив на газова бутилка
Мариана Кукушева: Нулевата ставка на хляба е най-големият Великде...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).