Резилът е нечуван! Шофьор сътвори безумието на годината

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:21 / 24.03.2023
999
Шофьор сътвори безумието на годината в Пловдив.

Водачът е заспал зад волана и е предизвикал хаос на оживен булевард в Пловдив. Инцидентът става вчера следобед на метри от сградата на полицията в центъра. Оказва се, че шофьорът е бил пиян и дрогиран.

“Това е един тежък инцидент, които за щастие приключи без пострадали. Това е поредният случай, в който лице, употребило алкохол в комбинация с наркотици, има неблагоразумието да се качи на автомобила си. Случката се развива на едно от най-натоварените кръстовища в Пловдив в час пик около 16:50 часа", разказа началникът на “Пътна полиция" в Пловдив Йордан Милушев.

Той подчерта, че на първия червен сигнал на светофара колата остава спряла, но след това не потегля. Мястото - кръстовището на "Баня Старинна".

“Бдителни граждани виждат, че вътре в колата има шофьор без реакции. В Центъра за управление на трафика колеги виждат на камерите, че на кръстовището се образува трафик, а след това се приближава и линейка", каза Милушев пред btv.

Мъжът е казал, че му е прилошало, а медиците на място установяват, че няма нужда от допълнителни изследвания, добави той.

От полицията са му направили тест за алкохол, който е показал 1,54 промила в кръвта, а този за наркотици - наличие на опиати. 

До момента той има от 2005 г. шест фиша за дребни нарушения и шест акта. Задържан е за 24 часа в ареста.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Премиерът Главчев на среща с "Прозрачност без граници": Ще провед...
Икономист за приема на еврото в България: Бавенето на еврозоната ...
Ето колко е средната заплата за март месец според данните на НСИ
С какво трябва да сме съгрешили, за да има право работодателят да...
НСИ с последни данни за инфлацията у нас
Главчев за казуса с пенсиите: Не може и те да са предизборен плак...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).