Роден ПР експерт: За българите ще стане много трудно, ако премиерът продължи с грешките

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:29 / 26.04.2022
1290
Много му е трудно на премиера, понякога си мисля, че буквално изтегли късата клечка да вземе властта, за която толкова дълго копнееше, в един толкова труден момент.

Който и да беше на негово място, щеше да му е наистина много трудно, но като комуникационен експерт бих казала, че това е поредната в много дълъг списък грешки на премиера Петков и ако те продължават, ще стане много по-трудно.

Не само за него да удържи коалицията, а и за нас като граждани на тази страна. 

Това заяви в "Пресечна точка" по Нова Тв ПР експертът Пепи Димитрова по повод призива на Кирил Петков българите да го последват и да подарят по една заплата за оръжие за Украйна.

Що се отнася до военната помощ към Украйна, решението на коалиционните партньори днес е много важно, но ще зависи от това какво ще случи в Германия.

Защото темата за Украйна, тя не е тема на България, според мен те наблюдават какво се случва в световните процеси. Надявам се, че имат някакъв план, по-голям от тези хаотични действия, които извършват, допълни Пепи Димитрова.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Управител на хотел на първа линия в Слънчев бряг: Нямахме избор, ...
Експерт: Харчим повече. Морето много интензивно почна да работи
Очаква ни слънчева неделя 
Цветница е!
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).