Родители откриха трупа на сина си в колата му

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:51 / 29.01.2017
1169
Труп на 25-годишен банскалия бе намерен в колата в гаража му, съобщава struma.com. Тялото е закарано за аутопсия, според първоначалния оглед младият мъж е заспал в колата си и е замръзнал. Починал е от измръзване твърдят лекарите. Тялото на Ал. Христов било открито от родителите му, които се изненадали, че синът им не се е прибирал снощи. 

Телефонът му не отговарял, бащата видял открехната вратата на гаража и се натъкнал на потресаващата гледка. Закаран е в Спешен център, но там е установена смъртта му. Явно, за да не ги събужда, младото момче се подслонило в колата си и заспало. Категорично е установено, че смъртта му е настъпила от измръзване. 

Снощи температурата в Банско е била -15 градуса. Христов живее във военните блокове на курортния град, предоставяни на времето на служители в армията. Новината за нелепата смърт на младото момче се разнесе мълниеносно из Банско, възможно е Христов да е бил на дискотека и да е употребил значително количество алкохол.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
Дезинформация: Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха: Лихвите по депозитите ще се вдигнат!
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).