Родна красавица се омъжи на Малдивите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
15:45 / 04.01.2021
1841
Лиляна Ангелова, по-известна като Лили Клюкарката, се омъжи за голямата си любов и баща на детето й Станислав Костов. Влюбената двойка си каза "да" чак на Малвидите. На екзотичната дестинации бившата брадърка и бизнесменът посрещнаха Нова година. За щастливото събитие разкри самата Лили. Тя показа брачните халки и написа: "Да". Под снимката й заваляха редица пожелания за семейно щастие.

Младоженците решават да се врекат във вечна любов в първия ден от 2021-а. Те подписват в островната страна, без с тях да има нито един близък, но планират и голяма гръцка сватба. Южната ни съседка е любима дестинации за двойката. Пищното парти ще се състои, веднага щом мерките в Гърция позволяват да има щур купон.

Лили и бизнесменът Станислав, който е в ресторантьорския бранш, се сгодиха в началото на миналата година. Романтичният богаташ предложи брак на любимата си в Дубай. Годежният пръстен бе с огромен камък и струва не по-малко от 5000 лева. Клюкарката и Костов са заедно от седем години. Те имат и дете, ала чак сега решават да се "вземат" официално. Новоизлюпените младоженци са родителите на момченце на име Мартин.

Пищната брюнетка дълги години не успява да зачене. Със Станислав правят опити за дете, но неуспешни, пише "България Днес". Оказва се, че лекарите не откриват какъв е проблемът.

"При мен обаче не бяха направени две много важни изследвания, а се оказа, че проблемът ми е именно в тях. Освен това ме бяха предозирали с хормони, като всичко това ми излезе няколко хиляди лева", споделя в едно от редките си интервюта сочната Лили, още преди да роди.

Виж коментарите (4)

Още по темата (2879):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Национални новини:
Днес е най-важният ден от Страстната седмица
Обмислят дали хотелите у нас да не започнат да предлагат българск...
Всеки втори се ослушва за по-добра работа – водещи са допълнителн...
Правителството отмени решението за създаване на частната детска б...
Утре е един от двата дни, в които можем да боядисаме яйцата
Пускат за движение предсрочно участъка от АМ "Струма", затворен з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).