Роднина на загинал при ужаса край Микре: Било е нещо страшно

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:07 / 22.12.2016
953
Единият от загиналите при зверската катастрофа край село Микре, е собственикът на транспортната фирма, превозвала общинарите от Лясковец. Това е Стефан Бъчваров, който е управлявал автобуса. На място е починал и един от пътниците - мъж на 43 години.

В болницата в Ловеч са откарани 15 души, в момента се уточняват нараняванията им и все още няма информация за състоянието им.

При удара загива и 44-годишна жена, шофьорката на колата със софийска регистрация, която се удря челно в автобуса. Свидетели разкриха пред БЛИЦ, че ударът е бил толкова силен, че колата е била буквално смазана като с преса. Наложило се спасителни екипи от пожарната да разрежат ламарините, за да могат да извадят тялото.

"Сега съм на мястото, където е станала катастрофата. Нещо страшно е, автобусът е обърнат. Колата се е движила с висока скорост и се е ударила в него. Казаха ми, че на жената май ѝ прилошало и изведнъж загубила управление, затова излязла от лентата и се е ударила в автобуса, било е нещо страшно", разказа братът на Стефан Бъчваров, който е съдружник в транспортната фирма.

Общинарите са пътували от Лясковец към Вършец, където е трябвало да участват в съвещание.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Започва Страстната седмица: Ето какви са обичаите
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).