Ромите от Болярино заплашиха със саморазправа, жената на фермера пазена от полиция

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (7)
09:49 / 14.05.2019
2993
Ромите от село Болярино заплашиха със саморазправа, след като собственик на нива прегази с автомобила си мъж, влязъл да краде. Блъснатият почина заради получените наранявания. Извършителят Димитрис Пирилис е задържан за 72 часа. Роднините на жертвата обявиха, че собственикът на фермата е минал три пъти през тялото на техния близък. Според тях той е превишил правомощията си, защото не го е засякъл на територията на фермата.

Прегазеният мъж има 14 присъди за кражби, лежал е седем години в затвора заради обир на същата ферма. Таня Тодоров е жената, която живее на семейни начела с арестувания Димитрис. Тя обяви, че се страхува да не пострада. За момента семейството ѝ е охранявано от полицията.

Жената обясни, че мъжът ѝ всяка вечер кара с автомобила си работниците от фермата. Така е засякъл и крадците при опит да присвоят крави. По думите ѝ, той не ги е прегазил умишлено, а просто е искал да види лицата им. Собственичката на фермата обясни, че от години те са жертва на кражби - посягат на крави, прасета, телета и коне. Тя добави, че мъжът ѝ многократно е подавал жалби в полицията, но не е имало резултат. Таня Тодорова каза още, че фермата им е била ограбена за последно само няколко дни преди инцидента, съобщи btv.

Виж коментарите (7)

Още по темата (5):
11.05.2022 Ексклузивно: Роми атакуваха джип до Пловдив, шофьорът - известен бизнесмен!
30.08.2021 Условна присъда за бизнесмена, убил крадлив ром: По-добре на електрическия стол, за да приключат мъките ми в България!
25.06.2021 Ето как кипърският бизнесмен е убил край Пловдив циганина крадец
16.05.2019 Тези са двамата помагачи на убития край Болярино крадец!
13.05.2019 Пълни подробности около убийството на крадливия ром
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).