ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ръженият и пълнозърнестият хляб вече ще се правят по стандарт | ||||||
| ||||||
Очаква се изпълнителният директор на БАБХ да ги одобри. Досега утвърден стандарт “България" има за белия, типовия и хляба “Добруджа". Новите стандарти ще влязат в сила от началото на следващата година. Очаква се оттогава родните хлебопроизводители да започнат производство на трите вида хляб по новите стандарти и те да се появят в магазина. Хлябовете, които носят печата стандарт “България", трябва да отговарят на точно определени изисквания. Те не съдържат никакви консерванти и добавки. Техните рецептури са прости – съдържат брашно, квас или мая, щипка сол за стабилизатор на химичните процеси и вода. Националният браншови съюз на хлебарите и сладкарите са собственици на марката. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Певицата Мария към Виктор Калев: Ако не беше ти, сега нямаше да съм тук
11:31 / 22.04.2024
Lidl отваря първия си магазин за нехранителни стоки
10:58 / 23.04.2024
Вижте какво ще се появи край ЖП гарата във Варна
08:12 / 22.04.2024
Диана Димитрова отново напомни за себе си
13:10 / 22.04.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета
ЗА НАС:
За контакти:
тел.: 0888 53 26 24
novini@varna24.bg
©2008 - CurrentCopyrightYear Медия груп 24 ООД. Varna24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Статистика: