Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Рязка промяна! Утре 23 градуса, в неделя - сняг!
Автор: Екип Varna24.bg 16:11 / 12.03.2020Коментари (0)1653
©
През нощта ще бъде ясно и почти тихо с минимални температури между 3° и 8°. Утре отново ще бъде слънчево. В източните райони ще духа слаб вятър, предимно от юг. Дневните температури още ще се повишат и максималните ще бъдат между 18° и 23°.

Вечерта от северозапад ще започне увеличение на облачността. Вятърът ще се ориентира от северозапад, ще започне да се усилва и с него да нахлува по-студен въздух.

През нощта срещу събота облачността бързо ще се увеличи и след обяд на места, главно в Северна България и планинските райони, ще превали слаб дъжд. Ще започне понижение на дневните температури - максималните ще бъдат от 7-8° в северозападните райони до 17-18° в югоизточните. Минималните - високи, предимно между 5° и 10°.

През нощта срещу неделя и в неделя, с усилване на вятъра от изток-североизток, застудяването ще продължи. Ще бъде облачно, на много места с валежи от дъжд, в планините - от сняг, но с понижението на температурите и на места в Северна България, и по високите котловинни полета на Западна, дъждът ще премине в сняг.

По-съществени като количество ще са валежите в югозападната половина от страната. По старопланинските проходи ще има условия за виелици и навявания. Още през нощта срещу понеделник валежите ще спрат и през следващите дни до средата на седмицата ще бъде без валежи. В понеделник облачността от североизток ще се разкъса, но ще бъде сравнително студено.

Вятърът ще остане от изток-североизток, но ще отслабне. Сутрешните температури ще се понижат, а дневните от запад ще започнат да се повишават. Във вторник ще бъде предимно слънчево, минималните температури ще са още малко по-ниски. През деня вятърът ще е слаб, със западна компонента; затоплянето ще продължи и ще бъде по-чувствително. В сряда и четвъртък повече облачност ще има над източните райони, там и вятърът ще бъде североизточен, но по-късно през втория ден ще се ориентира от северозапад.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: