Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
С парите от стентовете скандалният д-р Лазов и любовницата му обиколиха света
Автор: Екип Varna24.bg 09:56 / 12.10.2019Коментари (0)2945
Пазарджишкият лекар д-р Петър Лазов, който поставя стентове на напълно здрави хора, за да печели пари, води охолен живот, на който може да завиди всеки световен милионер. Кажи-речи всеки месец той и младата му любовница са пътешествали из най-хубавите места на планетата.

Докторът, за когото стана известно, че прибира месечна заплата от 57 000 лева в болницата в Пазарджик, винаги пътува със своята любовница в бизнес класата на престижни авиокомпании и отсяда единствено в 5-звездни хотели, твърдят познати на скандалния кардиолог.

От няколко години медикът – аферист поддържа интимна връзка с медицинската сестра Тодорка Гунчева. Тя работи като медицинска сестра в неговия кабинет в болницата в Пазарджик. Именно по Тодорка лекарят харчи гигантската си заплата и слага стендове на напълно здрави хора, с огромен риск това да ги убие.

Медицинската сестра Гунчева и кардиологът романтично отбелязват началото на връзката си с новогодишна нощ в Париж. Година по-късно вече редовно скитат надалеч. През септември 2016 г. са в Мадрид. Дни по-късно се разхождат из Санкт Петербург и Москва. Следващия месец са на Канарските острови. Началото на 2017 г. двойката пътешества в Шри Ланка. През октомври са в Зимбабве и Южна Африка. Месец по-късно са в Тайланд, а през декември на същата тази 2017 г. са в Китай.

Наситена е програмата им и през 2018 г. През март са в Катар. В Китай се връщат отново през април. Следващият месец май имат почивка в Малдивите и екскурзия в Париж. Летуват в Сен Тропе, а през декември отново са в любимия Париж. Разбира се, докторът и "сестрата" отдават дължимото и на близка Гърция, редовно почиват и в Свети Влас. За тази Нова година д-р Лазов и любовницата му планирали едноседмично сафари в Африка. Пътешествието им обаче вече се осуети, след като пламна аферата с поставянето на стендове на напълно здрави хора.

Първите сигнали за смъртоносната схема на доктора и сладкия живот на любовниците надлъж и нашир са подадени в полицията в Пазарджик още през пролетта на 2018 г. Година и половина по-късно скандалът все пак избухва, подгрят с журналистическо разследване, излъчено по телевизията. Репортерът Васил Иванов разобличи наглия лекар в разследване, излъчено две поредни недели в ефира на Нова.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: