С първо сериозно гадже се похвали дъщерята на Анелия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
09:58 / 19.12.2019
1292
С първо сериозно гадже се похвали дъщерята на Анелия Ивон. Връзката на Ивон с младежа, който носи името Калин е от шест месеца. Щерката на Анелия сама се похвали с гаджето си, като публикува снимка в социалните мрежи, добавяйки към нея куп сърчица и целувки.

Младежът пленил сърцето на Ивон се казва Калин и е на годините на дъщерята на Коко Динев. Калин учи в Американския колеж и е от заможно семейство. Редовно пътува до Дубай и страни из Европа.

Младите гаджета се виждат всеки ден след училище, а Ивон вече е представила гаджето на семейството си. Анелия приема добре момчето. Тя го харесала много, защото Калин е умен и възпитан и много амбициозен. Отсега знаел какво иска да учи и с какво да се занимава. Калин знаел два чужди езика, въпреки че още няма 16 години. Знанията му впечатлили Анелия. Певицата дори следва гаджето на щерка си в социалните мрежи и раздава лайкове под всяка негова публикация, пише "България Днес".

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Белла Дамянова, НМД: С последователност и приемственост държавата...
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Затворът край Дупница, в който няма да има решетки, ще приеме пър...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).