СДС: Никой не си бе позволявал да превръща най-тъжния ден в българската история в политическа акция

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
11:48 / 20.02.2020
1603
Съюзът на демократичните сили изразява дълбокото си огорчение от вчерашната акция на БСП и Румен Радев пред паметника на Апостола на свободата. Това се казва в декларация на СДС, публикувана на сайта на партията относно проведено то от президента шествие и ситуацията около паметника на Васил Левски по-късно. Вижте какво още пише в нея:

"Поведението на столетницата и нейният президент оскверни делото на Левски и се подигра с българите, дошли да почетат със сведени глави националната икона. "Походът на безсмъртието“ на червените се превърна в "поход на позора“! Селфита, усмивки, възгласи, освирквания, подписки срещу еврото – това ли е почитта към Васил Левски?!

Настояваме за публично извинение от Корнелия Нинова от трибуната на парламента към целия български народ! Настояваме Румен Радев да излезе с изявление и да обясни как вчерашният акт обединява нацията. Никой досега не си беше позволявал да превръща този най-тъжен ден в нашата история в политическа акция. Бесилото е българската Голгота и оскверняването му е национално предателство!".

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).