Само за ден мъж си купи кола, катастрофира и загина на пътя

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (13)
13:55 / 19.09.2016
1494
28-годишен мъж загина трагично на пътя в района на лясковското село Мерданя тази сутрин с новозакупения си автомобил. По информация на Областната дирекция на МВР водачът е бил неправоспособен. Сигналът за катастрофата е бил подаден около 9.30 ч. в оперативния център.

Рано сутринта в злополучния ден младият мъж отишъл в Мерданя и взел леката кола, която ден преди това спазарил от предишния и собственик. Мъжът потеглил към Златарица като бързал за работа. По непотвърдена информация, едва изминал и два километра, водачът предприел изпреварване като натиснал газта и вдигнал 150 км/ч.

На остър завой обаче изтървал управлението на автомобила, който се преобърнал в канавката, а след това последвал и страничен удар в дърво. Шофьорът загинал на място.

"Автомобилът се усукал около дървото и водачът реално се оказал смачкан между него и колата", обясни главен инспектор Станко Лазов от търновската пожарна. Той информира, че на място са били изпратени два пожарни екипа, за да режат ламарините на смачкания до неузнаваемост автомобил и да измъкнат тялото на шофьора.

При огледа на местопроизшествието било установено, че липсва спирачен път, а високата скорост и опасният участък са станали причина за произшествието. На място продължават да са екипи на полицията, които извършват оглед и експертизи.

Източник: Дарик


Виж коментарите (13)
Още новини от Национални новини:
Читател на Plovdiv24.bg: На магистрала "Тракия" е много опасно в ...
МВР съобщи за затруднения при тази услуга
Сузанита за Кристиан: Обичаше високите скорости, но винаги е бил ...
Бойко Борисов: Сега всички отвън разбират каква огромна грешка са...
Борисов за АЕЦ "Козлодуй": Няма да ви стигнат нито работниците, н...
Борисов с реакция след покушението над словашкия премиер Роберт Ф...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).