Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Саня Борисова ще копае картофи във "Фермата“
Автор: Георги Кирилов 11:38 / 09.08.2019Коментари (0)1161
©
Една от най-успешните и обичани млади актриси у нас – Саня Борисова, ще бъде част от предстоящия сезон на мега продукцията "Фермата“. Петото издание на хитовото риалити ще се излъчва тази есен по bTV и в продължение на три месеца ще подложи на изпитание духа и силата на играчите, които ще се състезават за голямата награда от 100 000 лева.

Звездата на 36-годишната актриса, която отскоро се изявява като сценарист и режисьор, изгрява през 2008 г., когато дебютира с главна роля в телевизионен сериал. Следват няколко успешни филма, които веднага я нареждат сред най-красивите лица на българското съвременно кино. Саня е носителка на награди от международни филмови фестивали, а това лято беше жури на "Ischia Film Festival“ в Италия. На големия екран тя си е партнирала със световноизвестни актьори като Микеле Плачидо и Гари Дърден. От тази есен Саня ще изнася представления и на сцената на театър "Възраждане".

Младата актриса влиза във "Фермата“ с ясната идея, че й предстои ново, вълнуващо и голямо приключение. "Впускам се в това начинание с позитивни намерения. Вълнувам се и се надявам да изживея приятни емоции, да науча повече за себе си и да опозная нови и интересни хора“.

Саня се определя като умерен човек, който води здравословен начин на живот – не яде месо и изкуствени храни, не е почитател на нощния живот и алкохола. От две години тя се е посветила на древното китайското изкуство тай-чи, което я зарежда с енергия и поддържа духа и тялото й здрави.  Бойният спорт я вдъхновява да напише първия си сценарий за фентъзи филм, който завършва това лято и няма търпение да реализира.

"Аз не съм нахъсан състезател, но ако някой ме предизвика на дуел, ще дам най-доброто от себе си. За мен голямата награда е самото ми участие в тази игра“, разкрива актрисата и признава, че се намира в етап от живота си, който я подтиква да преживее нещо ново, различно и обогатяващо. Традициите и занаятите, които участниците във "Фермата“ усвояват, ще бъдат най-интересното предизвикателство за Саня Борисова.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Решения на Общински съвет Варна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: